Advert

BDP Ergani Adayını Açıkladı

Ergani Belediye Taziye evinde BDP Aday adaylarıyla bir araya geldi.

BDP Ergani Adayını Açıkladı
Bu içerik 3355 kez okundu.

BDP, Ergani'de belediye eş başkan adaylarının Av. Ramazan Kartalmış ve Aygün Taşkın olduğunu açıkladı.

BDP, Ergani Belediyesi eş başkan adaylarını, Ergani Belediyesi Taziye Evi'nde düzenlenen törenle açıkladı. Törene, BDP Diyarbakır il Eş Başkanı Mehmet Emin Yılmaz, Diyarbakır il Seçim Komisyon sözcüsü Aynur Aşan, belediye başkan aday adaylarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan BDP Diyarbakır il Eş Başkanı Mehmet Emin Yılmaz, Ergani'de yapılacak yerel seçimlerde birinci geleceklerini söyledi. Seçimde halkın beraber hareket etmesi durumunda BDP'ye karşı politika yürüten cemaat ve AKP'ye güçlerini göstereceklerinin aktaran Yılmaz, "Çünkü bunlar her ne kadar birbirlerine düşmüşlerse aynı zihniyetin ürünüdürler. Bu seçim sürecinde iki arkadaşımızı güçlendirerek sahipleneceğinize olan inancımız sonsuzdur" diye konuştu.


BDP Diyarbakır il Seçim Komisyon Sözcüsü Aynur Aşan ise, "24 aday adayımız bizim için çok değerlidir. Aralarında üç kadın arkadaşımızın olması da demokratik siyaset için çok önemlidir. Bugün büyük bir tarihi adım atıyoruz. 6 aydır uzun bir çalışma yaptık. Şimdiye kadar nasıl çalışma yaptıysak, bu süreçte de aynı şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından 2004-2008 tarihinde BDP Ergani ilçe Başkanlığı görevinde bulunan Av. Ramazan Kartalmış ve Aygün Taşkın, BDP'nin belediye eş başkan adayları olarak açıklandı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak