Advert

Zehir Tacirlerine Büyük Darbe

Ergani ilçe Jandarma Komutanlığının 2013 yılı içerisinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürüttüğü operasyonlar sonucunda; 13 bin 500 kilo toz, 660 kilo kubar esrar maddesi ele geçirdi.

Zehir Tacirlerine Büyük Darbe
Bu içerik 3200 kez okundu.
Ergani Jandarma Komutanlığı 2013 yılında zehir tacirlerine nefes aldırmadı. Bölgenin uyuşturucu sevkiyatı anlamında en aktif geçiş güzergâhlarından olan Ergani karayolunda Jandarmanın zehir tacirlerine yönelik bir yıl içerisinde yürüttüğü operasyonel faaliyetler sonucunda, uyuşturucu sevkiyatlarına büyük darbeler vuruldu. Değirmendere mevkiinde geçen yıl içinde yapılan uygulamalar sonucunda; 13 bin 500 kilo toz, 660 kilo kubar esrar maddesi ile 29 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. 
JANDARMA GÖZ AÇTIRMADI
Ergani ilçe Jandarma Komutanlığı 2013 yılı içerisinde yürütülen faaliyetleri ve bu kapsamda ortaya çıkan bilançoyu açıkladı. Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: "Ergani ilçe Jandarma Komutanlığı tarafından sorumluluk alanı içerisinde 2013 yılında, yolcu otobüsleri ve özel araçlarda yapılan önleme aramalarında 4 bin 707 kök dişi hint keneviri, 13 bin 500 kilo toz esrar, 660 kilo kubar esrar ve 29 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. Konuyla alakalı 52 şahıs yakalanmış, yakalanan şahıslardan mahkemeye çıkartılan 27 şüpheli mahkemece serbest bırakılırken, 25 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Öte yandan, Jandarma sorumluluk bölgesinde 2013 yılı içerisinde; hırsızlık, kasten adam öldürme, ruhsatsız silah bulundurma, kamu malına zarar verme ve özel belgede sahtecilik suçlarından aranan 65 kişi yakalanarak adli mercilere sevk edilmiştir. Jandarma Komutanlığımızca, emniyet ve asayiş hizmetlerinin sağlanmasına yönelik çalışmalarımız aralıksız devam edilecektir" denildi. 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak