Advert

HUDA PAR'da Metin Kaya Aday Oldu

Hür Dava Partisi (HAœDA PAR), Metin Kayaç™yı 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan adayı olarak gösterdi. Gazetemize değerlendirmelerde bulunan Hüda Par Ergani Belediye Başkan Adayı Metin Kaya, Erganiç™nin sorunlarını iyi bildiklerin

HUDA PAR'da Metin Kaya Aday Oldu
Bu içerik 4341 kez okundu.

Belediyeciliğin siyaset üstü bir kurum olduğunu vurgulayan Hüda Par Belediye Başkan Adayı Metin Kaya; “Bu şehir içinde yetişen ve bu şehrin sorunları iyi bilen insanlar olarak bu şehrin sorunlarının çözümünde bizlerin de bir katkısının olabileceği iddiasındayız. Belediyecilik siyaset üstü bir kurumdur. Dolaysıyla ilçemizde her kesimden oy beklentimiz var. Siyasetimizde önceliğimiz, bilindiği üzere islami hassasiyetler üzerinedir. Referansımız islam’dır. Önceliğimiz önce islam, sonra da insandır. Her kesimi kucaklayacak bir siyasi geleneğimiz vardır. Bu bağlamda şehrimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak için hizmete talibiz” diye konuştu.

HÜDA PAR BELEDiYE BAŞKAN ADAYI METiN KAYA KiMDiR?

1970 yılında Ergani ilçesinde doğdu. Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun olan Kaya, Ankara, Şanlıurfa ve Diyarbakır’da öğretmenlik yaptı. islami hizmetlerinden dolayı birkaç kez gözaltına alındı. Devletin yoğun baskısından dolayı öğretmenlik mesleğini bırakmak zorunda kaldı. 28 Şubat mağdurları arasında yer alan Kaya, 5 yıl değişik cezaevlerinde kaldı. Cezaevi sonrası özel dershanelerde müdürlük yaptı. Doğru Haber ve Amed Haber Gazetelerinde köşe yazarlığı ve Rehber TV’de program yapan Kaya, evli ve üç çocuk babasıdır. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak