Advert

Kaymakam Aœcretsiz Kitap Dağıttı

Ergani Kaymakamı Erdinç Yılmaz, SODES bünyesinde açılan SBS vs YGS kurslarında eğitim gören öğrencilere ücretsiz kitap yardımı yaptı

Kaymakam Aœcretsiz Kitap Dağıttı
Bu içerik 3255 kez okundu.
Dershane standartlarının da üzerinde bir eğitim verdiklerini belirten Kaymakam Yılmaz, geçen yıl hedeflediklerinin üzerinde yüzde 80 başarı oranı sağladıklarını ifade ederek, bu yıl ki hedeflerinin bu başarı oranını aşmak olduğunu söyledi.  
"ÖĞRENCiLERiMiZDEN BAŞARI BEKLiYORUZ"
Dağıtılan ücretsiz kitapların karşılığında öğrencilerden sadece başarı beklediklerini belirten Kaymakam Yılmaz, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Büyük zorluklarla hayata geçirdiğimiz ücretsiz SBS ve YGS kurslarımızda hedef kitlemiz, ekonomik yetersizliklerden ve aile-toplum baskısından dolayı eğitimlerini liseden sonra devam ettiremeyen öğrencilerimize üniversite yolunda umut ışığı olmaktır. Onların kendilerine olan güvenlerini ve inançlarını ortaya çıkararak üniversiteli olma yolunda bir nebze olsun faydamız dokunsun istiyoruz. Bu yıl da üçüncüsü düzenlenen ücretsiz kurslarımızda SBS'de 126, YGS'de de 122 öğrenciye eğitim sunulmaktadır. Her iki kursumuzda da ekonomik yetersizlik, aile ve toplum baskısı(özellikle kız öğrenciler için)  ve diğer nedenlerden dolayı akranlarıyla aynı koşullarda sınavlara hazırlanamayan öğrenciler hedef kitle olarak belirlenmiş ve bu kriterlere uygun öğrenci seçimine özen gösterilmiştir" dedi. 
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine