Advert

AK Parti Bayram Kaya'ya Emanet

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ergani ilçe Başkanlığına Bayram Kaya atandı. ilçe başkanı Mehmet Kaya'nın yerel seçimlerde aday adaylığı için partisinden istifa etmesinin ardından boşalan ilçe başkanlığı koltuğuna parti genel merkezi tarafından 15 a

AK Parti Bayram Kaya'ya Emanet
Bu içerik 3805 kez okundu.
Ankara AK Parti Genel Merkezinden mazbatasını alan yeni ilçe başkanı Bayram Kaya'nın yönetimini oluşturarak önümüzdeki günlerde görevine başlaması bekleniyor.
Mehmet Kaya'nın yerel seçimler nedeniyle belediye başkanlığı aday adaylığı için görevinden istifa etmesinin ardından boşalan ilçe başkanlığı görevine Bayram Kaya getirildi. Geçtiğimiz hafta ilçe başkanlığı için müracaat eden 15 kişinin kıyasıya mücadele ettiği ilçe başkanlığı yarışını Bayram Kaya kazandı. Parti genel merkezi tarafından yapılan değerlendirme sonucunda AK Parti ilçe başkanlığı görevine getirilen Bayram Kaya yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: "Fazla mütevazi olamaya gerek yok. ilçe teşkilatımızın başarısı için emek verdik ve başarılı olduk. Partimizin ilçemizdeki başarısının arkasında bizler vardık. Parti teşkilatımız da bu emeğimizi görerek yeni başarılar için bizi görevlendirdi. Yeni dönemde görev süremiz boyunca, herkese eşit seviyede yaklaşarak yine partimizin başarısı için mücadele edeceğiz. Şimdiki hedefimiz yerel seçimlerdir. Yerel seçimleri kazanabilmek için yine parti genel merkezimizin seçeceği belediye başkan adayımızın kazanabilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" diye konuştu. ilçe başkanlığına atanan Bayram Kaya, henüz yönetimini kurmadığını ifade ederek önümüzdeki günlerde yönetimini kurarak yerel seçim hazırlıklarına yoğunlaşacaklarını söyledi. 1974 Ergani doğumlu olan Bayram Kaya, 2007'de aktif siyasete başladı. Kaya evli ve 3 çocuk babasıdır.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak