Advert

AK Parti'de Atama Yarışı

AK Parti ilçe teşkilatında, belediye başkan adayı belli olmadan ilçe başkanlığı için şimdiden kıyasıya bir yarış başladı.

AK Parti'de Atama Yarışı
Bu içerik 3410 kez okundu.
Ergani'de siyaset kazanı erken ısındı. AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Kaya'nın belediye başkanlığına aday olabilmek için görevinden istifa etmesinin ardından; şimdi de ilçe başkanlığı için kıyasıya bir yarış başladı. AK Parti Ergani ilçe teşkilatında belediye başkanlığı için aday adaylığına başvuranların sayısı 15 iken, ilçe başkanlığına başvuranların sayısı ise 15'e yükselerek başa baş bir mücadele içerisine girildi. Parti genel merkezi tarafından değerlendirmeye alınacak aday adaylarının içinden uygun görülecek bir isim yönetimini oluşturarak atama ile ilçe başkanlığı görevine getirilecek.
15 KiŞi MÜRACAAT ETTi
AK Parti ilçe Başkanlığı için 15 isim il başkanlığına müracaatını yaptı. Genel merkez tarafından yapılacak değerlendirmeler sonucunda belirlenecek ismin yönetimiyle birlikte en kısa zamanda atama ile göreve getirileceği bildirildi. Atanacak yeni yönetimin göreve geldiğinde herhangi bir sürpriz olmadığı takdirde Aralık 2014'te yapılacak olan olağan kongreye kadar görev yapması bekleniyor. AK Parti Ergani ilçe başkanlığı için başvuran isimler şöyle: "Ali Aslan, Ahmet Ekin, Ahmet Yiğit, Ahmet Çiçek, Bayram Kaya, Cemal Dolu, Ecevit Kınık, Hanifi Yarış, Halim Tunç, Nihat Taştekin, Sait Kaplan, Zülküf Aydın, Zülfikar Karataş. Fahri Turan ve Ramazan Güneş"
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak