Advert

üniversiteli Nazlı kaza kurbanı oldu

Geleceğin makine mühendisi olarak gösterilen Dicle Aœniversitesi Mühendislik Fakültesi 2 sınıf öğrencisi Nazlı Urkun, arabanın çarpması sonucu feci şekilde hayatını kaybetti.

üniversiteli Nazlı kaza kurbanı oldu
Bu içerik 3343 kez okundu.

Güzel, kız Tunceli'de toprağa verilirken, sürücü Şehmus Taş ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği 2. Sınıf öğrencisi Nazlı Urkun (19), üniversite çıkışı şehir merkezine gitmek için minibüse bindi. Huzurevleri durağından araçtan inen genç kıza yolda hızla geçmekte olan Şehmus Taş yönetimindeki 34 ZD 8630 plakalı özel araç çarptı. Aracın çarpma etkisiyle yere yığılan genç kız 112 Acil Ambulans ile kaldırıldığı Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Urkun'nun cenazesinin üzerinde yapılan otopsinin ardında toprağa verilmek üzere Tunceli'ye gönderildi. Derslerinde son derece başarılı olan ve geleceğin makine mühendisi olarak gösterilen Nazlı Urkun'un ani ölümü fakültede şok etkisi yarattı.

Ölümlü kaza sonrası gözaltına alınan sürücü Şehmus Taş, sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Polis soruşturma kapsamında kazanın yaşandığı bölgenin MOBESE kayıtlarını ve sürücünün hız tespiti inceliyor.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine