Advert

Erdoğan Diyarbakır adayını buldu

Nihat Hatipoğlu'nun dün Ankara'da AK Parti Genel Merkezi'ne geldiği ve Başbakan Erdoğan ve bazı üst düzey partililerle görüştüğü öğrenildi. Bu ziyaret kulislerde adaylık sinyali olarak yorumlandı.

Erdoğan Diyarbakır adayını buldu
Bu içerik 3204 kez okundu.
Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun dün Ankara'da yaptığı ziyaretkulisleri hareketlendirdi.
Hatipoğlu dün AK Parti Genel Merkezi'ni ziyaret etti.  Ziyaretin Başbakan Erdoğan'ın da binada olduğu saate denk gelmesi farklı yorumlara neden oldu. iddialara göre Prof. Dr. Hatipoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve üst düzey yetkililerle görüştü.
 
isminin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçtiği söylentileri üzerine Nihat Hatipoğlu daha önce şu açıklamayı yapmıştı.
 
"Geleceği Allah biliyor. Benim irademe kalsa kesinlikle siyasete girmem. Çünkü feda edemeyeceğim tek şey islam'dır, imanımdır ve onu anlatmaktır. Ama geleceğimizi Allah bilir. Ancak günün birinde, hiç hesaba katmadığım şeylerle karşı karşıya kalırsam, geleceğin tek sahibi Allah'tır. Ama benim hür iradem, bu hizmet yolunda çalışmak, bu hizmette ömür tüketmek ve bu hizmetle ölmek. Günün birinde halk sizin adınıza karar verecek olursa ve sizin başka bir yerde olmanız gerekiyorsa onu bilemem. Kaderde ne varsa onu görürsünüz"
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak