Advert

Başkan Yalçın, Başbakan'a Yanıt Verdi

Ergani Belediye Başkanı Fesih Yalçın, Başbakan Erdoğan'ın toplu açılış töreni için geldiği Ergani ziyaretinde Ergani Belediyesinin Dicle Barajı içme suyu projesini kendilerine mal ettiğini söyledi.

Başkan Yalçın, Başbakan'a Yanıt Verdi
Bu içerik 3683 kez okundu.
 Belediye Başkanı Fesih Yalçın Başbakan Erdoğan'ın Ergani Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili iddialarına sert bir şekilde cevap verdi.
Başbakan Erdoğan'ın Ergani ziyaretinde belediyeye yönelik söylemlerine ilişkin yazılı bir açıklama yapan Belediye Başkanı Fesih Yalçın şunları söyledi: "Ergani Belediyesi tarihi 3 yıl öncesine dayalı, 30 yıl vadeli, 20 trilyona yakın Devlet Su işleri Genel Müdürlüğüyle bir protokol imzaladı. Devletten tek bir kuruş almadık. Bu para bu halkın cebinden bu halkın belediyesinden çıkmıştır. Ergani, alt yapı sorunu olmayan tek ilçe durumundadır. Bunu bizim dönemde gerçekleştirdik. Kurmayları ona yanlış bilgi verdi herhalde. Başbakan helikopterle Ergani'ye geliyor ve diyor ki; Ergani çamurlu yollardan geçilmiyor. Soruyorum Başbakan'a uçakla gelirken hangi çamurlu yoldan geçtiniz? Şehir merkezinin bir bütünü ve çıkışına kadar tamamen parke taşıyla döşenmiştir. Asfalt bile yoktur. Size yine soruyorum, bu çalışmaları yaparken hibe olarak merkezi hükümetten tek bir kuruş geldi mi belediyeye? Başbakan kitlenin az olmasının acısını bizden çıkarıyor. Sayın Başbakan kurmaylarından iyi bilgi almalıdır" diye konuştu. 
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine