Advert

Büyükşehir Belediye için Ak parti adayı kesinleşti

AK Parti'de Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı için eski Milletvekili Abdurrahman Kurt ismi kesinleşti.

Büyükşehir Belediye için Ak parti adayı kesinleşti
Bu içerik 3198 kez okundu.

Yerel seçimlere 4,5 ay kala Ak Parti'de aday belirleme çalışmaları yoğunlaştı. Başbakan Erdoğan'ın Diyarbakır gezisi öncesinde toplanan Üst Komisyon, büyükşehirlerle ilgili değerlendirmelerin büyük kısmını tamamlarken, bazı illerde mevcut başkanlarla yola devam edilmesi görüşü ağırlık kazandı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı için eski Milletvekili Abdurrahman Kurt ismi kesinleşti. Başbakan onu Diyarbakır'daki açılış töreninde yanından hiç ayırmadı. Kurt, Başbakan ile birlikte kalabalığı selamladı. Başbakan Erdoğan'ın tarihi programın gölgesinde kalacağı gerekçesiyle Kurt'un ismini açıklamadığı öğrenildi.

BAŞBAKANIN YANINDA BiR AN OLSUN AYRILMADI
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı çalışmaları da Başbakan Erdoğan'ın kente yapacağı ziyaret öncesinde kesinleştirildi. Başbakan'ın da onayını alan Kurt, Diyarbakır'daki tarihi günde Başbakan'ın yanından bir an olsun ayrılmadı.

TARiHi GÜNÜN GÖLGESiNDE KALACAĞI GEREKÇESiYLE AÇIKLANMADI
ilk olarak Başbakan'ın ziyaret ettiği Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ndeki programda Bakanlar ve milletvekillerinin dışında katılan tek isim olarak göze çarptı. Kantar kavşağındaki toplu açılış töreninde de Başbakan Erdoğan'ın hemen yanında yer alan ve platformda Başbakan ile birlikte kalabalığı selamlayan Ak Parti Diyarbakır eski Milletvekili Abdurrahman Kurt'un ismi tarihi günün gölgesinde kalacağı gerekçesiyle Başbakan tarafından açıklanmadığı öğrenildi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak