Advert

Güvensen:"Bir Kenti Tanımak A‡özümün Yarısıdır"

Ergani'nin tanınan ve sevilen simalarından AK Parti ilçe teşkilatı yöneticisi Vahit Güvensen, partisindeki görevinden istifa ederek Ergani Belediye Başkanlığı aday adaylığı için müracaatını yaptı.

Güvensen:
Bu içerik 3535 kez okundu.
Ergani Haber'i ziyaret eden Güvensen, bir kenti tanımanın çözümün yarısı olduğunu belirterek, Ergani'yi diğer aday adaylarına göre çok iyi tanıdığını ve çözüm noktasında çok güzel hizmetler yapabilme becerisine sahip olduğunu söyledi.
Partisinden her kim aday gösterilirse gösterilsin sonuna dek desteklerini esirgemeyeceğini ifade eden Vahit Güvensen, asıl olanın memlekete hizmet olduğunu söyledi. Kendisi seçildiği takdirde bu memlekete hizmet için elinden geleni yapacağını vurgulayan Güvensen şunları söyledi: "Yaklaşık olarak 7 yaşından beridir kentimizin içerisinde farklı mekân ve yerlerde, Eczanecilik sektöründe çeşitli kademelerde çalışarak kentimizi tanıma olanağı bulduk. Tüm mahalle, köy ve mezralarımıza sık aralıklarla giderek hem fiziki olarak hem de manevi olarak hemşerilerimizin yanlarında olduk. Bu bağlamda şehrimizi, mevcut aday adayı arkadaşlarımızdan çok daha iyi tanıdığımızı düşünüyoruz. Bir kenti tanımak, hem fiziki hem insani olarak meselenin yarısını çözme anlamına gelir. Sorunları iyi bildiğimiz için çözüm noktasında yerinde hizmet götüreceğimizle ilgili inancımız tamdır. Netice itibariyle bu kent bizi yakından tanıyor, biz de onları yakından tanıyoruz. insanlar birbirlerine temas ettikçe birbirlerini severler inancındayız. AK Partide uzun yıllar çalışmış olmanın, siyasetin içinde uzun yıllar bulunmuş olmanın bilgi ve birikimiyle hizmete talibiz. Umut ederiz ki, bizim için ve memleketimiz için hayırlı olan neyse o olur."   
A. Vahit GÜVENSEN Kimdir?
03.02.1969 tarihinde Ergani'de doğdum. ilk-Orta eğitimimi Ergani'de tamamladım. Üniversite eğitimimi çalışmak zorunda olduğum için uzaktan eğitim olan Anadolu Üniversitesi işletme Fakültesini okuyarak tamamladım. 1983 yılında eczacı olan dayımın yanında çalışmaya başladım. 30 yıl boyunca eczacı teknikeri (kalfası) olarak subaşı eczanesinde çalıştım. 8 yıl Ergani Spor Kulübünde yöneticilik ve başkanlık görevinde bulundum. 4 yıl Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı müteveli heyet üyeliği yaptım. 4 yıl Cumhuriyet ilköğretim okulu okul aile birliği başkanlığı yaptım. Halen asayişi koruma derneği 2.başkanlığı hasta hakları birimi yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunmaktayım. Ergani Gönül Kapısı Derneği başkanlık görevini yürütmekteyim. 2006-2009 yılları arasında AK Parti Diyarbakır il yönetim kurulu üyeliği yaptım.2006 yılında AK Parti genel merkezde eğitmenlik semineri aldım. il ve ilçe teşkilatlarında sosyal politikalar konusunda eğitimler verdim. 
2009 yılında yapılacak olan yerel seçimler öncesi Ergani Belediye başkan aday adaylığı için il yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldım. 10.12.2011 tarihinde Ergani ilçe yönetim kurulu üyeliğine seçildim. Şu anda Ergani AK Parti ilçe siyasi ve hukuki işleri başkanı olarak partime hizmet etmekteyim evli iki çocuk babasıyım.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak