Advert

Cavidan Yamam Aday Adaylık için Başvuru Yaptı

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Bdp, Barış ve Demokrasi Partisi ilçe Başkanı Cavidan Yaman, Ergani ilçe Belediye Başkanlığına aday adayı başvuruda bulundu.

Cavidan Yamam Aday Adaylık için Başvuru Yaptı
Bu içerik 3181 kez okundu.

BDP aday adayı Yaman, Yaptığı açıklamada kim aday olursa, olsun, Demokratik kurtuluş özgür yaşamı inşa etmek için çalışacaklarını. Özgürlükçü ve demokratik bir siyaset, insan odaklı kentsel dönüşüm, Ergani ekonomisini güçlendirmek, adil ve eşit bir yönetim, katılımcı, şeffaf ve hesap veren yönetişim modeli oluşturmak gibi projeleri olduğunu.belirti.

‘Ergani’ye hizmet etmek istiyorum’

Önemli görevlerde bulunarak elde ettiği bilgi ve birikimi belediye başkanı olarak halkın hizmetinde değerlendirmek istediğini belirten Yaman, adaylık için başvurduğunu, takdirin parti yönetimine ait olduğunu söyledi. Yaman, deneyim ve birikimi belediye başkanı olarak Ergani’nin hizmetine sunmayı amaçlıyorum. Yerel yönetimler konusunda da epey çalışmalarımız oldu. Partimizin takdir etmesi halinde bu görevi başarıyla yerine getireceğime inanıyorum. Ergani halkına hizmet etmekten başka bir amacım yok.” dedi.

CAViDAN YAMAN ÖZGEÇMiŞi: 
1967 Ergani Doğumluyum. 2009 yerel seçimleri ile siyasete aktif katıldım. Belediye meclis üyesi olmanın yanında Partinin çeşitli kademelerinde görev yaptım. Kadına yönelik çalışmaların içinde bulunmakla beraber yerel yönetimler konusunda da bir çok çalışmalarım oldu. Siyasi operasyonların yoğun olduğu dönemde tutuklandım. 8 ay gibi bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye oldum. Son olarak BDP Ergani ilçe başkanlığı görevinde bulunmaktayım. Lise mezunu ve evli 4 çocuk annesiyim.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak