Advert

Akelma, Aday Adayı Oldu

Erganiç™den AK Parti Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Enes Akelma, Ergani Haber Gazetesini ziyaret etti. 17 yıldır özel bir şirkette yönetici olarak görev yapan Akelma çœDeğerli büyüklerimizin takdir görmesi ve Erganili hemşerilerimizin takdiri

Akelma, Aday Adayı Oldu
Bu içerik 3309 kez okundu.

Aday adaylığına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Enes Akelma; “Ülkemizin geleceği için barış adına atılan adımların ve gösterilen çabaların yerel seçimlerde çok önem arz edeceği kanaatindeyim. ilçemiz il statüsünde ve birçok ilden hem coğrafi konum olarak hem de nüfus bakımından oldukça büyük. Dolayısıyla bu konumdan ötürü ilçemiz gelişime ve değişime açık bir ilçe. ilçemizi hizmetle tanıştırmak ve refah düzeyini en üst seviyelere taşımak için iktidar partisinden aday adayı oldum. Allah’ın izni ile ve sizlerin destekleri ile Ergani’ye çok şeyler kazandıracağıma inanarak herkesten destek bekliyor, saygılarımı sunuyorum” dedi. 

ENES AKELMA ÖZGEÇMiŞi:  

1974 yılında Ergani ilçesinde doğan Akelma ilk ve orta öğrenimini Ergani’de tamamladı. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi işletme bölümünden mezun olan Akelma, evli ve 3 çocuk babası olup 17 yıldır özel bir şirkette üst düzey yöneticilik yapmaktadır. 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı