Advert

Beyaz Aday Adaylığını Açıkladı

Yıllarca il Sağlık Müdürlüğü bünyesinde Müdür Yardımcılığı görevini yürüten, halen Diyarbakır Kayapınar ilçe Sağlık Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan Süleyman Beyaz, Ergani Belediye Başkanlığı için AK Partiç™den aday adaylığını açıkladı. Ergani

Beyaz Aday Adaylığını Açıkladı
Bu içerik 3212 kez okundu.

Aday adaylığı konusunda maddi ve manevi hiçbir beklentisinin olmadığının altını çizen Beyaz, tek amacının Ergani’yi hizmet anlamında hak ettiği yere getirmek olduğunu söyledi. Süleyman Beyaz yaptığı değerlendirmede; “Aday adaylığım noktasında maddi ve manevi olarak herhangi bir beklenti içerisinde değilim. AK Partinin Ergani’ye çok güzel hizmetler yapabileceğine inandığım için aday olmaya karar verdim. 13 yıl sağlık müdürlüğünde üst düzey pozisyonda çalıştım. Geçmişe baktığımız zaman görev yaptığım süre içerisinde Ergani’ye her anlamda katkı sunmaya çalıştım. Bu anlamda manevi olarak içim çok rahat. Hizmet için yola çıktım. Memleketimiz için hayırlı olan neyse onu diliyorum. Ben veya başka bir aday arkadaşım, her kim aday gösterilirse gösterilsin partim ve ilçemizin geleceği için sonuna kadar destek sunacağımı belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

SÜLEYMAN BEYAZ’IN ÖZGEÇMiŞi:

            1955 Ergani doğumlu olan Süleyman Beyaz, ilk, orta, liseyi Ergani’de tamamladı. Ankara Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Kütüphanecilik bölümünü bitirdi. 1979 yılında Elazığ Zirai Donatım Müdürlüğünde memur olarak göreve başladı. 2 yıl burada çalıştıktan sonra Ergani Zirai Donatım Müdürlüğüne atandı. 1992 yılında Diyarbakır Bölge Müdürlüğü ve 1994 yılında Şanlıurfa Siverek’e şube müdürü olarak atandı. Burada 2000 yılına kadar görev yaptı. Özelleştirmeden dolayı Diyarbakır Valiliğine Araştırma görevlisi olarak atandı. Daha sonra 2001 yılında Diyarbakır Sağlık il müdürlüğüne personel şube müdürlüğü yaptı. 2003-2011 yıllarında Sağlık müdür yardımcısı olarak görev yaptı. Halen Diyarbakır Kayapınar ilçe Sağlık Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görevine devam etmekte. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı