Advert

çœSiyasette Küsmek Olmazç

AK Parti Ergani ilçe teşkilatının danışma meclisi toplantısına katılan Diyarbakır Milletvekili Cuma içten, yerel seçim atmosferinin yoğun bir şekilde yaşandığı şu günlerde yaşanan aday adayı hareketliliği konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

çœSiyasette Küsmek Olmazç
Bu içerik 3348 kez okundu.

Aday adaylarına önemli tavsiyelerde bulunan içten, “birçok kişi başkan adayı olmak için müracaat edecek, ancak parti teşkilatı sadece bir kişiyi seçecek. Seçilmeyen arkadaşlarımız partimize küsmesin, darılmasın. Çünkü siyasette küsmek olmaz” diye konuştu.

“iNCE ELEYiP SIK DOKUYACAĞIZ”

            Aday adaylığı sürecini değerlendiren AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma içten BDP’ye atıfta bulunarak, “Biz onlar gibi Deniz’li den bir Albay’ın kızını veya Bursa’dan başka birisini halkın önüne koyarak dayatmayacağız. Artık vatandaşın önüne kürsü de koyarsak kazanırız zihniyeti yıkılmıştır. Parti teşkilatımız ince eleyip sık dokuyarak buraya gerçek anlamda hizmet edebilecek, partimizin vizyonunu taşıyan liyakatli bir kişiyi aday olarak gösterecektir” dedi. Bu dönem aday adayı sayısının fazla oluşunu bir teveccüh olarak niteleyen içten; “Elbette ki, aday adaylarımızın sayısı çok fazla olacaktır. Ancak aday adayları içerisinden karşılığı millette olan sadece bir kişiyi parti teşkilatımız seçecektir. Bu bağlamda, hangi aday adayı seçilirse seçilsin, diğer bütün aday adayları da seçilen o adayın arkasında duracak, onun için çalışacaktır. Bizim beklentimiz budur. Şayet kendisi seçilmediği takdirde AK Partiye sırtını dönenler olursa, bu kişilerin partimizle bir daha işi olmayacaktır. Bu çok önemli bir noktadır. Kırılmak, küsmek, darılmak, samimi olmamak anlamına gelmektedir. Siyasette küsmek olmaz” şeklinde konuştu.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı