Advert

Polat ve Yılmaz Aday Adaylığını Açıkladı

Yerel seçim çalışmalarının en hareketli geçtiği yerlerin başında gelen Ergani ilçesinde aday adaylıkları açıklamaları arka arkaya gelmeye başladı.

Polat ve Yılmaz Aday Adaylığını Açıkladı
Bu içerik 3546 kez okundu.
Ergani Şölen Beldesinde  4,5 yıldır Belediye Başkanlığı görevini yürüten  AK Partili Abbas Polat  30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi  Ergani Belediye Başkan Aday adaylığını açıkladı. BDP’den de Mehmet Yılmaz Aday Adaylığını açıklayanlardan biri oldu. Ergani Haber gazetesini ziyaret eden Polat, hedeflerini açıkladı. Yılmaz ise Belediye Başkanlığına talibim dedi. 
Ergani Haber gazetesini ziyaret eden Şölen Belde Belediyesi Başkanı Abbas Polat, doğruluk ve dürüstlüğünden asla ödün vermeyeceğini belirterek belediye başkanlık döneminde  tecrübeleri dahilinde çok güzel projeler üreteceğini söyledi. Adalet  ve Kalkınma Partisi Şölen Belde Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Polat, Ergani'de  yaşaması ve görev yapması nedeniyle sorunları iyi bildiğinin altını çizerek şunları söyledi: "Ergani'de ve daha sonra Şölen Beldesinde bulunduğum belediye hizmetlerinde belediyecilik konusunda tecrübe kazandım. Daha önceden ticaretle uğraştığım için Ergani'yi ve köylerinin çoğunu karış karış biliyorum. Belediyecilik tecrübelerimle, Ergani halkının ve köylüsünün ne gibi ihtiyaçları olduğunu, ne tür hizmetler beklediğini çok iyi biliyorum. Bu tecrübelerimle Ergani'ye  hizmet etmek için Adalet ve Kalkınma Partisinden Belediye Başkanlığına talibim. Büyükşehir yasası Ergani ve köyler için  büyük bir şans. Ergani halkı bu şansı iyi değerlendirmek durumunda. Ergani  Belediyesinin işin ehli olmayan kişilerin eline geçmesi halinde 20-30  yılını kaybetme riski var. Fakat Erganili seçmenin inanıyorum ki böyle bir lüksü yok. Ergani halkı iyi olanı ve layık olanı seçecektir.. Bana görev verilirse ve kazanırsam, Ergani Belediyesi'ni en iyi şekilde yönetip, Ergani'nin gelecek yıllarını planlayacak bir kadro ve yeni projelerle halkımıza hizmet etmek istiyorum" dedi. 
ABBAS POLAT KiMDiR?
1971 YILINDA Ergani'de doğan Polat ilk, orta ve lise öğrenimini Ergani'de, Yüksek okulu ise Dicle Üniversitesi Ergani Meslek Yüksek Okulu Muhasebe bölümünde tamamladı. Uzun yıllar ticaretle uğraşan Polat, 2009 yılı yerel seçimlerinde Saadet Partisinden Şölen Belde Belediye Başkanlığına seçildi. Evli ve 5 çocuk babası olan Abbas Polat, halen Adalet ve Kalkınma Partisinden Şölen Belde Başkanlık görevini sürdürmektedir.
Ayrıca Ergani Belediye Başkan aday adaylığını açıklayanlardan biride  işadamı Mehmet Yılmaz oldu. Ergani Haber’e Konuşan Yılmaz, BDP’den aday adayı olacağım, eğer partimiz uygun görürse Ergani Belediye Başkanlığına aday adayım, ilçemize yakışır bir şekilde hizmet için çaba sarf edeceğini söyledi.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı