Advert

BDP Heyetinden Köy A‡ıkarması

Ergani Belediye Başkanı Fesih Yalçın, BDP ilçe teşkilatı ve belediye meclis üyeleriyle birlikte merkeze bağlı köylerde yürütülen temizlik kampanyası çalışmalarına katıldı.

BDP Heyetinden Köy A‡ıkarması
Bu içerik 3375 kez okundu.
Köy ziyaretleri kapsamında Selman Köyüne giden heyet, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Belediye Başkanı Fesih Yalçın, şehir merkezinde nasıl temizlik çalışması yürütülüyorsa, bundan böyle köylerde de aynı şekilde yürütüleceğini söyledi.
Vatandaşlarla köy kahvesinde bir araya gelerek sorunlarını dinleyen BDP heyeti adına konuşan Belediye Başkanı Fesih Yalçın yaptığı değerlendirmede: "Bütün köylerimiz bizim için çok önemlidir. Hizmetten yoksun kalmış köylerimiz için belediye meclisimizin almış olduğu karar doğrultusunda temizlik kampanyası başlattık. Temizlik kampanyası dediğimizde şu anlaşılmalı; sadece sokaktaki çöpler değil, köylünün yıllardır temizlenmeyen ve birikmiş gübreler de dahil olmak üzere tüm atıkları iş makineleriyle temizlenerek kapsamlı bir temizlik çalışması yürütmekteyiz. Bu anlamda bu tür çalışmaların yürütülmesi bizim için çok büyük önem arz ediyor" şeklinde konuştu.  
MEDiNE'YE BiR DESTEK DE BAŞKAN'DAN GELDi
Selman Köyünde yaşayan ve 45 yaşında üniversiteyi kazanan Medine Kaplan'ı da ziyaret eden Başkan Yalçın, Kaplan'ı başarısından ötürü tebrik ederek; eğitim sürecinde maddi ve manevi her türlü desteği sunacağının sözünü verdi. Başkan Fesih Yalçın'ı karşısında gören Medine Kaplan, bir yandan şaşkınlık yaşarken bir yandan da kendisine destek sunan herkese teşekkür etti.
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine