Advert

AK PARTi'DEN ESNAF ZiYARETi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Diyarbakır il Başkanı Aydın Altaç ve beraberindeki heyet, Dicle ve Ergani ilçe esnaflarını ziyaret ederek, esnafın sıkıntı ve sorunlarını dinledi.

AK PARTi'DEN ESNAF ZiYARETi
Bu içerik 3364 kez okundu.

Ak Parti Diyarbakır il Başkanı Aydın Altaç, istanbul Milletvekili ve Bölge Koordinatörü Nurettin Nebati, il Başkan Yardımcıları Adnan Nabikoğlu, Nesim Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Yapılan ziyarette esnaflarla bir araya gelen Altaç, çözüm sürecindeki gelişmeleri esnaflarla paylaştı.

Altaç, "30 yıldır Türkiye'nin kanayan yarasını durdurmak için hepimizin bu sürece destek vermesi gerekiyor. Hep birlikte huzur ve mutluluk içinde yaşamak için ülkemizi karıştırmaya çalışanlara, huzurumuzu bozmaya çalışanlara, itibar etmemeliyiz. Ak Parti iktidarı, bugüne kadar hiçbir siyasi partinin yapamadığı veya yapmaya cesaret edemediği, çözüm sürecine getirmiştir. Allah'ın izniyle birlik ve beraberlikle akan kanı durduracağımıza inanıyorum. Sizlerin desteği ile çözüm süreci başarıya ulaşacaktır" dedi.

Esnafların sorunlarını dinleyen Altaç, AK Parti ailesi olarak çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti. Altaç, "il ve ilçe teşkilatları olarak her fırsatta esnafımızla bir arada olma çabası içindeyiz. Esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, onları dinliyoruz. Görüş, öneri ve eleştirilerini alıyoruz, dertlerini dinliyoruz ve onlara hükümetimizin ülkemize ve Diyarbakır'da yapmış olduğu çalışmalarını anlatıyoruz. Bu şekilde AK Parti olarak bütün birimlerimizle birlikte sürekli Diyarbakır için ne yapabiliriz bunun çalışması içerisindeyiz. Bu ziyaretlerde en önemli şey hemşerilerimizle bir arada olabilmek, onların halini, hatırını sorabilmektir Bu tür çalışmalarımız bundan sonra da artarak devam edecek" diye konuştu.

Altaç son 11 yılda sağlık, ekonomi, sosyal, ulaşım, turizm alanlarında Diyarbakır'da yapılan tüm yatırımları da esnafa anlatarak, Türkiye'de ve bölgede çok büyük gelişmelerin yaşandığını dile getirdi. Altaç, "Şükürler olsun Diyarbakır son 11 yılda almadığı hizmetleri Ak Parti ile aldı ve almaya devam edecek. Diyarbakır 11 yılda gerçekten büyük hizmetlere kavuştu. Diğer taraftan da biz AK Parti il ve ilçe teşkilatları olarak vatandaşlarımızla, mahallelerde olsun sokaklarda olsun, esnaf ziyaretleriyle olsun onlarla birlikte olma çabası içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak