Advert

Kaymakam Okul Müdürleriyle Buluştu

Ergani Kaymakamı Erdinç Yılmaz 2013-2014 eğitim öğretim sezonunun başlanmasına sayılı günler kala merkez ve köylerde görev yapan okul idarecileriyle bir araya geldi.

Kaymakam Okul Müdürleriyle Buluştu
Bu içerik 3526 kez okundu.

Aynur Sarı Konferans Salonunda Kaymakam Erdinç Yılmaz’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey, Milli Eğitim Şube Müdürleri; Zülküf Yaman, Şadan Üzülmez ve i.Halil Akboyun ile merkez ve köylerde görev yapan okul idarecileri katıldı.

“GELECEĞiN MiMARLARI ÖĞRETMENLER VE iDARECiLERDiR”

Merkez ve köy okullarında görev yapan idarecilerle bir toplantı gerçekleştiren Kaymakam Erdinç Yılmaz, idarecilere hitaben yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Şüphesiz geleceğimizin mimarları öğretmenlerimiz ve idarecilerimizdir. Eksikliklerimiz her zaman olacaktır. Ancak bu eksikliklerin ne kadar üzerine gidersek başarı da o kadar fazla olacaktır. Umut ediyorum ki gelecek yıl, bu yıl elde edilen başarının üzerinde bir başarı elde edeceğiz. Öğretmenlerin moral ve motivasyonunu arttırmak için elinizden gelen gayreti gösteriniz. Bu manada idareci arkadaşlarımıza bizler de elimizden gelen desteği sunmaya hazırız. Her şeyi de bizlerden beklemeyin, okulunuzda bir duvar eksik ya da başka bir ihtiyacınız varsa öncelikle kendiniz çare üretmeye çalışın, kifayet edemediğiniz noktada elimizden gelen katkıyı sonuna kadar sunacağız” dedi.

“PROJE ÜRETiN”

            Özellikle Avrupa Birliğinin proje çalışmalarına Ergani’deki okulların katılımı beklediğini ifade eden Kaymakam Erdinç Yılmaz, “Sizlerden öğrencilerimiz için çeşitli sosyal ve kültürel çalışmalar yapmanızı, ayrıca projeler ortaya çıkarmanızı bekliyorum. Eğitim ile ilgili konulara vesile olan ve başarılı projeler hazırlayan öğretmen ve idarecilerimize sonuna kadar destek olacağız” şeklinde konuştu. Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey ise yaptığı değerlendirmede;  “Bu yıl SBS ve LYS sınavlarında elde edilen başarılar noktasında emeği geçen tüm öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz. Aynı başarının artarak gelecek yıl da elde edilmesi ve öğretmenlerimizin motivasyonlarının sağlanması için çalışmalarımız disiplinli bir şekilde devam edecektir” dedi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak