Advert

Aday Adayları Konuşulmaya Başladı

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Erganiç™de aday adayları konuşulmaya başladı.

Aday Adayları Konuşulmaya Başladı
Bu içerik 3376 kez okundu.

Dedikodulara göre  AK Parti’den aday adaylarında rağbetin çok olduğu söylenmekte. Ha keza BDP’de  de durum değişmiyor. Bu iki parti arasında aday adayları yüksek olduğu söylenmektedir. Yerel seçimlerde iki parti arasında çıkan isimler halk tarafından konuşulmaya başladı.

2014 yerel seçimlerde konuşulan AK parti aday adayları; Abdulkadir Yıldırım, Bitikçi köyü Muhtarı Mehmet Demirhan aday adaylığını açıklamıştı, bununla birlikte AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Kaya, Abbas Hüseyinoğlu, Mustafa Elgörmüş, Ekrem Tosun, Abdulkadir Yıldız’ın isimleri söylenmektedir.

BDP durum aynı, söylentilere göre BDP aday adaylığını açıklayanlarda Aziz Gül, Belediye Başkanı Fesih Yalçın, Servet Pala, Avukat Ramazan Kartalmış’ın isimleri geçiyor.

Son olarak BDP Diyarbakır’dan gelen komisyon Ergani’de partililerle görüşmeler yaptı. Bu görüşmelerden aldığımız duyumlara göre Mehmet Yılmaz’ın ismi aday adaylığında geçtiği gelen bilgiler üzrinde. Mehmet Yılmaz’a BDP’den aday adayı olma durumunuz var mı sorusuna Yılmaz; Bizler partinin bir neferiyiz. Partimiz kimi ön görürse bizler canla başla çalışırız. Bizim için esas olan partinin zaferidir, bizim zaferimiz değil.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine