Advert

içten: Kürtler çoluk çocuk demeden katlediliyor!

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma içten, son günlerde Suriye'de yaşayan Müslüman Sünniler ve özellikle de Kürtlerin çoluk çocuk demeden katledildiğini belirtti. içten, Diyarbakır'da düzenlenen bir iftar programında yaptığı konuşmada, mazlumun dini, di

içten: Kürtler çoluk çocuk demeden katlediliyor!
Bu içerik 3366 kez okundu.

Canilerin ve zalimlerin karşısındayız

Kim ki mazlumları katlediyorsa AK Parti olarak bu canilerin ve zalimlerin karşısında olduklarını aktaran içten, "Son günlerde Suriye'de yaşayan Müslüman Sünniler ve özellikle de Kürtler çoluk çocuk demeden katledilmektedir. Diyarbakırlı ve AK Partili bir Kürt milletvekili olarak Suriye'de Kürt kardeşlerimizi katledenleri şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Her kim ki Halepçe'de olduğu gibi bu mazlum kardeşlerimizi katlederse Allah'ın gazabı ve öfkesi onların üstüne olsun. Nasıl ki Halepçe'de günahsızları katledenlerin sonu darağacı olmuştu. Aynı şekilde bugün de Suriye'deki Sünni Müslümanları ve Kürt kardeşlerimizi katledenlerin sonu da şüphesiz aynı olacaktır" dedi.

 

Kürtler sahipsiz değil

Halepçe katliamı yapıldığında Kürtlerin sahipsiz kaldığını anlatan içten, şöyle devam etti:

"Ama şimdi Kürtler sahipsiz, kimsesiz değil. Onların bir sahibi bir kimi var, o da dünya lideri sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Kürtler kimsesiz ve sahipsiz değildir. AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan olduğu sürece ne Arakan'da ne Mısır'da ne de Suriye'de kısacası dünyanın hangi coğrafyasında olursa olsun hiçbir mazlumun kanının dökülmesine müsaade etmeyeceğiz. Katliam katliamdır. Kimin yaptığının hiçbir önemi yoktur. iki cihan serveri Peygamber efendimizin fetihlerinden beri bir geleneğimiz vardır. Hangi koşul ve şart olursa olsun Müslüman, kadına, çocuğa, yaşlıya ve engelliye dokunmaz. Burada ciddi bir Kürt katliamı söz konusudur. Bu katliam da ağırlıkla kadınlara, çocuklara ve yaşlılara yapılmaktadır. Bu insanlık dışı eylemleri yapanlar canidirler, bunlara insan bile denilemez. Çocuklarımızın, kadınlarımızın ve yaşlı insanlarımızın öldürülmesine asla müsaade etmeyeceğiz."

 

Kadir gecesini kutladı

içten, Kadir gecesinin bin aydan daha hayırlı, sonsuz rahmet ve sevgi kapılarının ardına kadar açık olduğu çok özel bir gece olduğunu, Ramazan ve mübarek Kadir gecesinde hüznün daha ağır bastığını belirterek, Suriye'de oluk oluk kan aktığını ve dünyanın buna seyirci kaldığını anlattı. içten, "Hele çözüm süreci noktasında tüm vatandaşlarımızı ülkemizin hayrı ve selameti için bu sürecin barışla, mutlulukla sona ermesi için dualarına ihtiyacımız olduğunu söylüyor ve tüm vatandaşlarımızın ve Müslüman aleminin Kadir gecesini en kalbi dileklerimle kutluyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak