Advert

Ergani'de Kuyumcu Soygunu

Ergani ilçesi Ziya Gökalp Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuya gelen hırsızlardan birisi kuyumcuyu iş yerinin önünde lafa tutarak meşgul ederken diğer hırsız ise paraları çaldı.

Ergani'de Kuyumcu Soygunu
Bu içerik 3505 kez okundu.
 12 bin 300 lira parayı alarak dışarıda kendilerini bekleyen araca atlayıp kaçan şahıslar ile polis arasında ilçe merkezinde kovalamaca yaşandı. ilçe giriş çıkışları kapatılırken, kuyumcuyu soyan hırsızlar Elazığ istikametinde ilçe çıkışında yakayı ele verdiler.
Ergani ilçesinde bir kuyumcuda meydana gelen hırsızlık olayında, kuyumcudan 12 bin 300 lirayı çalan 3 kişi polisle girdiği kovalamaca sonunda yakayı ele verdiler. Ziya Gökalp Caddesi üzerinde bulunan Dilek Kuyumcu isimli işyerinde, işyeri sahibini oyalanmak sureti ile 12 bin 300 lirayı çalan hırsızlar, çaldıkları paralarla birlikte uzun süren kovalamacanın ardından ilçe çıkışında ekipler tarafından yakalandılar. Ele geçirilen paralar iş yeri sahibine teslim edilirken, Yakalanan S.Y, S.Y ve M.Ç adlı zanlılar adliyeye sevk edildiler. Savcılık tarafından tutuklanma talebi ile mahkemeye çıkartılan zanlılardan S.Y ve M.Ç tutuklanarak cezaevine gönderilirken, S.Y hakkında ise mahkeme adli kontrol kararı verdi.  
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı