Advert

Emniyet Suça Geçit Vermiyor

Ergani Emniyet Müdürlüğünce ilçe merkezinde yürütülen huzur uygulamaları aralıksız devam ediyor. Son bir hafta içerisinde ilçe merkezinde yürütülen uygulama çalışmalarında; 1 adet ruhsatsız tabanca ve 7 adet fişek, bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ve es

Emniyet Suça Geçit Vermiyor
Bu içerik 3194 kez okundu.
Ergani Emniyet Müdürlüğünce ilçe merkezinde gerçekleştirilen huzur ve güven uygulamaları aralıksız devam ediyor. ilçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yürütülen çalışmalar kamuoyu ile paylaşıldı. 
Ruhsatsız Silah, Kaçak Sigara, Uyuşturucu Madde ve Aranan Şahıslar;
"ilçe Emniyet Müdürlüğü'nce bu uygulamalarda, (3) otomobilde yapılan aramada; (1) adet ruhsatsız Beretta tabanca ve (7) fişek, (1.500) paket gümrük kaçağı sigara, kullanıma hazır halde (15) gram esrar maddesi ele geçirilmiştir. Bu olaylara karışan (5) kişi hakkında gerekli işlemler yürütülmekte olup, uygulamalar esnasında mahkemelerce hakkında yakalama emri verilmiş olan (4) şahıs da yakalanarak adlî makamlara sevk edilmiştir."
Dolandırıcılık ve Hırsızlık
"Hafta sonu yapılan Açıköğretim Lisesi sınavlarında, başkasının yerine sınava girmek isteyen bir şahıs yakalanmış ve hakkında gerekli işlemlere başlanılmıştır. Bununla birlikte, Maden ilçesinde hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen bir otomobilde (1) adet çalıntı laptop bilgisayar ele geçirilmiş ve araçtaki (4) şahıs adlî makamlara sevk edilmiştir"
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine