Advert

108 bin metre kare parke taşı döşenecek

Ergani Belediye Başkanı Fesih Yalçın, yol yapım çalışmalarında 108 bin metre kare kilitli parke taşı kullanılacağını söyledi.

108 bin metre kare parke taşı döşenecek
Bu içerik 3777 kez okundu.
Ergani Belediye Başkanı Fesih Yalçın, yaz dönemi çalışmaları çerçevesinde geçen yıldan çalışmaları yarıda kalan Adnan Menderes Mahallesi başta olmak üzere, Fatih ve Kemertaş Mahallelerinin yanı sıra; Dicle yolunu da kapsayan yaklaşık 108 bin metre kare alanda kilitli parke taşı çalışması yürüttüklerini söyledi. Başkan Yalçın, Diyarbakır yolu Devlet Hastanesi arasındaki 15 kilometrelik çevreyolunun da bu dönemde asfaltlanacağının müjdesini verdi.
Yaz sezonu çalışmaları çerçevesinde yürütülen çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Fesih Yalçın, ilçe merkezinde yaklaşık 108 bin metrekarelik alanda kilitli parke taşı döşeneceğini ifade etti. Yürütülen çalışmaları değerlendiren Başkan Yalçın; "Dicle yolunun asfaltı sökülerek bir bütün olarak parke yapılması ve oradaki kaldırımların yenilenmesi çalışmalarımız devam ediyor. Gerek kullanışlılık, gerekse ekolojik dengeye katkı sunmak adına ilçemizin giriş ve çıkışlarında asfaltları sökerek parkelendireceğiz. Bunun yanında mevsim şartları nedeniyle geçen yıldan çalışmaları yarım kalan başta Adnan Menderes Mahallesi olmak üzere, Kemertaş ve Fatih Mahallelerinin bir bölümünü kapsayan yaklaşık 108 bin metrekare alanı da parkeleyeceğiz. Diyarbakır yolundan başlayarak hastaneye kadar devam eden yaklaşık 15 kilometrelik çevre yolunun da asfaltlanması için ihale süreci devam etmektedir" şeklinde konuştu.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine