Advert

TOKi sakinleri "Sayaç Okutmayacağız"

Ergani'nin bazı Mahallelerinde Sokak lambaları yanmıyor. Durumdan şikA¢yetçi olan mahalle sakinleri, yetkililerin ilgisizliğine tepki göstererek, TEDAŞ'ı Elektrik sayaç okutmaya bırakmayacaklarını belirttiler.

TOKi sakinleri
Bu içerik 3223 kez okundu.
Uzun bir süredir Ergani'nin bazı Mahallelerinde devam eden aydınlanma sorununa TEDAŞ'ın da ilgisiz kalması vatandaşları çileden çıkardı.
Sokak lambalarının yanmaması nedeniyle karanlıkta yürümekte güçlük çektiklerini ve hırsızların buraya çöreklendiklerini belirten mahalle sakinleri, yetkililerden bu soruna biran evvel çözüm bulmalarını istedi.
Ergani toplu konut sitesinde de sokak lambalarının Acilen bakım ve onarımdan geçirilmesini isteyen TOKi yöneticilerinden Süleyman Demirtaş , " TOKi'de sokak lambaları yanmıyor, Sitede arıza çıktığı zaman TEDAŞ ilgilenmiyor. TOKi olarak aydınlatma lambalarının yapılmasını istiyoruz. Karanlıkta yürüyemez hale geldik. Akşamları yanması gereken lambalar yanmıyor. Bizler bu şekilde çok rahatsız oluyoruz. Elektrik faturalarını tahsil etmesini biliyor ama hizmet vermeye geldi mi tıkanıyor. Bu mudur kurum, bu mudur hizmet, bu mudur vatandaş memnuniyeti?. Eğer sokak lambaları takılmadığı takdirde bu sorun devam ederse sayaçlarımızı okutmayacağız" dedi.
iftarda Elektrik Rezaleti
Ergani ilçesinde Ramazan ayında elektriklerin sık sık kesilmesi vatandaşları mağdur etti. Genellikle iftara yakın vakitlerde yaşanan kesintiler nedeniyle sıkıntı yaşayan vatandaşlar, elektrik dağıtım şirketi yetkililerine seslenerek, bu sorunun biran önce giderilmesini istediler. 
Ergani'de Ramazan ayında voltaj düşüklüğü nedeniyle elektriklerin sık sık kesilmesi vatandaşları zor duruma düşürüyor. Vatandaşlar yaz günü yaşanan bu mağduriyetlerinin bir an önce giderilmesini bekliyor. Kesintilerin etkilediği su kesintileri nedeniyle belediyeden bir açıklama geldi. Belediye Başkanı Fesih Yalçın su kesintisinin belediyeden kaynaklı olmadığını kaydederek, "Vatandaşlarımız suların kesilmesin dolayı sürekli belediyeye geliyor. Bu su sorunu elektriklerin kesilmesinden kaynaklanıyor. Bizimle hiçbir ilgisi yok. Hem yasal anlamda hem de fiili anlamda bu görev TEDAŞ'a aittir. Yaz ortasında yağmur yağmıyor,  sel de yok. Neden elektrik sıkıntısı sürekli yaşanıyor? Çok düşündürücü" şeklinde konuştu. TEDAŞ yetkililerini göreve davet eden Yalçın, dört saatlik bir elektrik kesintisinden dolayı vatandaşların on saat su sorunu yaşadığını kaydederek bu sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini söyledi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?