Advert

KAYA; çœBAŞARI HAœKAœMETiMiZiN BAŞARISIDIRç

AK Parti Ergani ilçe Başkanı Mehmet Kaya Ergani Haberç™i ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmenimiz Esat Taştekinç™e çözüm sürecini ve hükümetin ilçedeki çalışmalarını değerlendiren Mehmet Kaya, aslolanın millete hizmet olduğunu belirterek, AK Parti hükümetin

KAYA; çœBAŞARI HAœKAœMETiMiZiN BAŞARISIDIRç
Bu içerik 3405 kez okundu.

Hükümetin ve ilçe teşkilatının çalışmalarını değerlendiren Mehmet Kaya şunları söyledi: “Ergani ilçe teşkilatı olarak seçim sürecine girdik. Gece gündüz demeden köy ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek halkımızla bire bir görüşmekteyiz. Bu görüşmelerde, vatandaşlarımızın taleplerini dinlemenin yanı sıra; gerek çözüm sürecini, gerekse hükümetimizin yürüttüğü çalışmaları vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Halkımızla yaptığımız ziyaretlerde Sayın Başbakanımıza ve hükümetimize büyük bir teveccüh olduğunu gözlemliyoruz. Bu da bizleri oldukça memnun ediyor. Gerçekleştirdiğimiz köy ziyaretlerinde ise, hükümetimizin hayata geçirdiği KÖYDES projeleri sayesinde yola, suya ve bu gibi önemli hizmetlere kavuşan köylerimiz bizlere gurur vesilesi olmaktadır. Zamanla deformasyona uğrayarak bozulan köy yollarının normale dönmesi için de yine hükümetimizin ilçemize aktardığı ödeneklerle daha iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum. ilçemizde ilk kez büyük çapta hayata geçirilecek olan 30’a yakın okul projeleri ve daha önceden merkez ve köylerimize kazandırılmış okullarımız yine hükümetimizin ilçemizin eğitimine katkı sağlayan önemli projelerdir. Bu projeleri bir bütün olarak ele aldığımızda, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştiren; ilçemizin eğitim ve sosyo ekonomik durumuna katkı sağlayan çalışmalardır. Dolaysıyla kişiler gelip geçicidir, tüm bu projeleri hayata geçiren ve ülkemizi geleceğe sağlam bir şekilde ayakları yere basan bir noktaya getiren AK Parti hükümetidir” diye konuştu.

“SPEKÜLASYONLARA KULAK ASMAYIN”

            AK Parti ilçe teşkilatı hakkında son zamanlarda ortaya atılan çeşitli söylentileri spekülasyon olarak niteleyen ilçe Başkanı Mehmet Kaya, “AK Parti ilçe Teşkilatı içerisinde herhangi sıkıntı durumu kesinlikle söz konusu değildir. Bu, bazı art niyetli çevrelerin teşkilatımızı yıpratmaya yönelik spekülasyonlarıdır. Bu tür spekülasyonlar zaman zaman ilçedeki diğer partiler için de ortaya atılmaktadır. Vatandaşlarımızın bu tür söylemlere itibar etmemeleri gerekmektedir. Teşkilatımız bir ekipten oluşmaktadır. Bu ekip göreve geldiği günden bu yana vatandaşla iç içe ve onların dertleriyle dertlenen insanlardan oluşmaktadır. Birimizin başarı veya başarısızlığı hepimizindir. Dolaysıyla ortada bir başarısızlık yoksa ortada herhangi bir sorun da yoktur” şeklinde konuştu.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak