Advert

KAYMAKAM OYUNCAK DAĞITTI

Ergani Kaymakamı Erdinç Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey ile birlikte Ergani Kız Teknik Meslek Lisesi öğrencilerinin kendi el emekleri ile yaptıkları oyuncakların Cömert ilköğretim Okulu ana sınıfı öğrencilerine dağıtıldı.

KAYMAKAM OYUNCAK DAĞITTI
Bu içerik 3498 kez okundu.

Düzenlenen etkinlikte oyuncaklarına kavuşan minikler, kendileri için oyuncak yapıp gönderen büyüklerine teşekkür ettiler.

Ergani Kız Teknik Meslek Lisesi öğrencileri tarafından köylerde okul öncesi eğitim gören miniklere yönelik oyuncak kampanyası başlatıldı. Liseli öğrenciler tarafından el emeğiyle yapılan oyuncaklar, okul idarecileri tarafından merkeze bağlı Cömert ilköğretim Okulu ana sınıfı öğrencilerine verilmek üzere köye götürüldü. Miniklere oyuncak dağıtımı törenine katılan ilçe Kaymakamı Erdinç Yılmaz, Kız Teknik Meslek Lisesi öğrencilerinin hayata geçirdiği aktiviteyi anlamlı bulduğunu belirterek, bu aktivite ile birlikte okullar arasında sinerji ve motivasyonun sağlandığının altını çizerek, çalışmada emeği geçen başta idareci ve öğretmenler olmak üzere; öğrencilere teşekkür etti. Liseli büyükleri tarafından gönderilen oyuncakları Kaymakam Yılmaz ve Milli Eğitim Müdürü Atabey’in elinden alan ana sınıfı öğrencileri, kendilerine oyuncak gönderen büyüklerine teşekkür ettiler.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
GGC’den 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü mesajı
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?