Advert

Kar Bilançosu

Ergani ilçesinde hafta sonu etkili olan kar yağışı ilçe merkezinde bazı güzergA¢hlarda maddi hasarlı trafik kazalarının meydana gelmesine neden oldu.

Kar Bilançosu
Bu içerik 3864 kez okundu.

 

Kar yağışıyla birlikte kayganlaşan ilçe merkezindeki yollarda, sürücüler zaman zaman araç kullanmakta zorlandı. Ergani Devlet Hastanesi bünyesinde görevli bir ambulans da başka bir trafik kazası vakasına giderken yolun buzlanması nedeniyle kaza yaptı.

            Ergani’de hafta sonu etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçe merkezinde iki günde 6 ayrı maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Devlet Hastanesine ait görevli ambulans kar yağışı nedeniyle buzlanan yolda kaza geçirdi. Bir trafik kazasına müdahale etmek için seyir halinde olan ambulans, buzlanan yolda kayarak elektrik direğine çarptı. Kazada yaralanan olmazken, ambulansta maddi hasar meydana geldi. Öte yandan; Dicle yolu, Adnan Menderes Mahallesi, Ziya Gökalp Caddesi ve TOKi konutları mevkiinde kar yağışı nedeniyle meydana gelen 6 ayrı trafik kazasında 5 kişi hafif şekilde yaralanırken, kaza geçiren araçlarda maddi hasar meydana geldi.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine