Advert

Kaymakam Yılmaz, A–ğrencilerle Buluştu

Ergani Kaymakamı Erdinç Yılmaz, merkeze 20 kilometre uzaklıkta bulunan Armutova köyüne giderek, buradaki köy ilköğretim okulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Kaymakam Yılmaz, A–ğrencilerle Buluştu
Bu içerik 3433 kez okundu.

 

Göreve geldiği günden buyana köy ziyaretleri gerçekleştirerek yürütülen çalışmaları denetleyen ve sorunları yerinde inceleyen Kaymakam Erdinç Yılmaz'a beraberinde; ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey, Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Recep Cansu ve Köylere Hizmet Götürme Birlik Başkanı Mustafa Özen eşlik etti. 
Armutova ilköğretim okulunda öğrencilerle buluşan Kaymakam Yılmaz, öğrencilerle yakından ilgilendi. Köylerde görev yapan öğretmenlerin başarıyı elde edebilmeleri için daha fazla özveri göstermeleri gerektiğini ifade eden Kaymakam Yılmaz; "Öğretmen arkadaşlarımız bu şartlar altında yapılabileceğin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Benim istediğim en önemli şey de budur. Bulundukları yerlerde tabiki eksiklikler olabilir ancak; önemli olan yapabileceğimizin en iyisini yapabilmek. Ben buradaki arkadaşlarımızda bu motivasyonu görüyorum. Biz, köylerimizde olan eksikliklerimizi, öğretmenlerimizin fedakârlıklarıyla aşabileceğimize inanıyoruz" şeklinde konuştu.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı