Advert

'A–calan hala en önemli aktör!'

Başbakan Erdoğanç™ın siyasi başdanışmanı, AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, imralı ile devam eden sürece ilişkin, çœBu süreci iyi niyetle sürdüreceğiz, netice almak için samimi bir gayret içinde olacağızç dedi.

'A–calan hala en önemli aktör!'
Bu içerik 3946 kez okundu.

 

SiLAHLA OLMUYOR: Siz sadece silahlı mücadele ile terör örgütünü ortadan kaldıramıyorsunuz. Tek bir yöntem, silahlı mücadele ile netice alamıyorsunuz. Dağda 5 bin kişi varsa, bunun kaç katı ortadan kaldırılmış, ama örgüt kendini devam ettiriyor. Bu nedenle devreye başka konular giriyor. Bunun içinde elbette diyalog da yer tutuyor. Oslo sürecinde bir yere gelmişti, ama sabote edildi, sonuç alınamadı. Başbakan bu enstrümanın gerektiğinde kullanılabileceğini söyledi, anlaşılan kullanılıyor. Silahların bırakılmasına dönük, netice alınacak her türlü çalışma bizim için önemli. Bunu iç siyaset malzemesi yapmamak, kısır çekişmelere kurban etmemek gerekiyor. Silahı bıraktıracak çalışmalarda herkesin destek olması, sabır ve sağduyu ile yaklaşması gerekiyor.



ÖCALAN ÖNEMLi AKTÖR: Öcalan hala en önemli aktör. Zaman zaman örgütün Öcalan’ı boşa çıkardığı, ismini kullandığı, nemalandığını biliyoruz. Fiili olarak örgütü yönetmesi sözkonusu değil, ama duygusal vücuduna bakarsak örgütün, hala önemli bir organı. Ama Öcalan diye altını oymaya çalışanların olduğunu gördük.



KiM GÖRÜŞÜYOR?: imralı ile istihbarat birimleri görüşüyor

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine
Amedspor duyurdu: Maça gidecek olanların dikkatine