Advert

EĞiTiMCiLER A–DAœLLENDiRiLDi

Ergani Kaymakamı Erdinç Yılmaz, geçtiğimiz yıl ilçede SBS ve üniversiteye giriş sınavlarında hedeflenen başarı oranın sağlanması ve eğitimde kalitenin artması nedeniyle bu başarıda emeği bulunan okul idarecileri ve öğretmenlere düzenlenen törenle teşekkür

EĞiTiMCiLER A–DAœLLENDiRiLDi
Bu içerik 3283 kez okundu.

 

Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen törene Kaymakam Erdinç Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey ile birlikte başarı belgesi almaya hak kazanan idareci ve öğretmenler katıldı.

            2011- 2012 yılı eğitim öğretim sezonunda yıl ilçede SBS ve üniversiteye giriş sınavlarında öğrenci başarılarının artması, öğrencilerin okula devamının sağlanması, okul ve ilçe düzeyinde düzenlenen etkinliklerde gösterdikleri başarılardan dolayı 19 idareci ve öğretmene başarı belgeleri düzenlenen törenle verildi. Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen törende konuşan ilçe Kaymakamı Erdinç Yılmaz, eğitimde başarı ve kalitenin sağlanmasında geçen yıl hedeflenen düzeyin üzerine çıkıldığını belirterek, bu başarının sağlanmasında emeği geçen idareci ve öğretmenlere teşekkür etti. Başarmanın yanında o başarıyı muhafaza etmenin de son derece önem arz ettiğini belirten ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey ise, bu başarıların muhafaza edilmesinde eğitimcilere uygun ortamların sağlanması noktasında gerekli desteği sunacaklarını belirterek başarılı idareci ve öğretmenleri tebrik etti. Yapılan konuşmaların ardından başarılı idareci ve öğretmenlere Kaymakam Yılmaz tarafından başarı belgeleri verildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı