Advert

Lider Amedspor 4 günde 2 maça çıkacak

Lider Amedspor 4 günde 2 maça çıkacak
Bu içerik 1090 kez okundu.

Diyarbakır temsilcisi lider Amedspor 4 günde 2 maça çıkacak. Deplasmanda Isparta 32 Spor ile oynayacak, evinde ise Arnavutköy Belediyespor’u konuk edecek.

 

Dün kendi evinde Karaman FK’yi 4-1 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturan Amedspor bu hafta 2 maça çıkacak. Amedspor 6 Mart Çarşamba Günü 46 puan ile 5. sırada yer alan Isparta 32 Spor’a konuk olacak. Zorlu deplasman maçından sonra 10 Mart Pazar Günü ise 24 puan ile 17. sırada yer alan Arnavutköy Belediyespor’u evinde konuk edecek. Her iki maç ta saat 14.00’de oynanacak.

2023/09/17/amedspor-aksaray.jpg

Tek hedef galibiyet

Iğdır’ın mağlubiyeti nedeniyle liderlik koltuğunu devralan Amedspor her iki maçtan da 3’er puan alarak zirvedeki üstünlüğünü sürdürmek istiyor.

En iyi futbolcularını yedeğe almıştı

Amedspor teknik direktörü Karaman FK karşısında 4-1’lik üstünlükten sonra 65. dakikada Taner Gümüş, Oktay Aydın ve Dijlan Aydın’ı yedek kulübesine almıştı. Daha sonra da Çekdar Orhan’ı yedek kulübesine almıştı. Dört futbolcunun maçtan erken çıkarılmasının nedeni de 4 günde 2 maça çıkacak olması. Amedspor yönetimi her iki maçı kazanabilmek için işini şansa bırakmak istememiş.

2024/03/02/amedspor1-001.jpg

Iğdır ve Kastamonu maçları önemli

Grupta ikinci sırada yer alan Iğdır 6 Mart Çarşamba Günü Denizlispor’u evinde ağırlayacak. Iğdır 10 Mart Pazar Günü ise deplasmanda Sarıyerspor’a konuk olacak. Denizlispor grupta 18. sırada Sarıyer ise 14. sırada yer alıyor.

Kastamonuspor ise 6 Mart Çarşamba Günü kendi evinde Sarıyerspor ile karşı karşıya gelecek. Kastamonu 10 Mart Pazar Günü ise deplasmanda Düzcespor ile oynayacak. Amedspor’un gözü bu hafta hem Iğdır hem de Kastamonu maçlarında olacak. (Haber Merkezi)

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı