Advert

Kaymakam-İmam gerginliği barış ile sonuçlandı

Kaymakam-İmam gerginliği barış ile sonuçlandı
Bu içerik 387 kez okundu.

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde Kaymakam ve bir imam arasında yaşanan olaydan sonra iki köy arasında yaşanan kavga ve gerginlik barış ile sonuçlandı.
Diyarbakır'ın Kulp (Pasur) ilçesinde Kaymakam Burak Akeller ile bir imam arasında Cuma hutbesi ile yaşanan olay nedeniyle iki köy arasında yaşanan kavga ve gerginlik ileri gelenlerin araya girmesi ile barış ile sonuçlandı.
Kaymakama Burak Akellere destek amacıyla yürümek isteyen AK Parti Kulp ilçe başkanı Selam Toprak ve yakınlarının bulunduğu Baloğlu köylüleri ile İmam'ın yakınlarının oturduğu Kayahan köylüleri arasında dün Kulp'ta kavga çıkmıştı. 
AK Parti ilçe başkanının kardeşlerinin de darp edildiği kavgadan sonra ilçede gerginlik yaşanmıştı. Kulp ilçesinin Ru sipileri olarak adlandırılan ileri gelenlerinin devreye girmesi ile taraflar dün bir araya getirildi ve barıştırıldı. 
Kaymakam ve İmam arasındaki olayın çözümü için yapılan girişemlerden bir sonuç çıkmazken, bu olay nedeniyle iki köy arasında yaşanan gerginlikten sonra barış sağlanması ile dün iki köy sakinhleri ilçede bir lokantada barış yemeği de yediği öğrenildi. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak