Advert

Ergani'de İki kişilik ailenin dram dolu yaşamı!

Ergani'de İki kişilik ailenin dram dolu yaşamı!
Bu içerik 4034 kez okundu.

Ergani ilçesinde Ekin Ailesi dram içinde dram yaşıyor.
Ergani ilçesinde Ekin Ailesi dram içinde dram yaşıyor. Harabe bir evde yaşayan iki kişilik Ekin Ailesinin içler acısı bir yaşamı var. Daha önce 4 kişilik bir aile olan Ekin Ailesi’nin bir kızı istismara maruz kaldı, erkek çocuğu da istismarcıyı öldürdüğü için cezaevine girdi.
Alınan bilgiye göre; Babaları onlara bakmadığı için Anneleri ile yaşayan kalan çocuklar, babalarının başka bir kadınla evlenmesinin ardından anneleri tarafından terk edildi. Babaannelerine sığınmak zorunda alan 3 çocuktan 14 yaşındaki kız çocuğu istismara maruz kaldı. Erkek kardeşi, ablasını istismar eden şahsı vurup, çocuk cezaevine girerken, ablaları Devlet korumasına alınarak, Yurda yerleştirildi. Ailenin tek çocuğu olan 10 yaşındaki kız çocuğu ise babaannesinin kaldığı harabe bir evde yaşamaya başladı.
İhtiyaçlarının bir kısmını komşuları sağladı
Herhangi bir gelirleri olmayan ve derme çatma bir evde yaşayan Nine ve torunu geçimlerini komşularının yardımıyla sağlıyor. Komşularının haber vermesi üzerine geçtiğimiz gün Kızılay ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü ekipleri eve giderek incelemelerde bulundu.
Kızılay, halı ve yakacak desteği sundu
İncelemelerde ailenin evlerinde hiçbir malzemenin ve ekonomik anlamda herhangi bir gelirlerinin olmadığı tespit edildi. Kızılay Ergani Şubesi’nce, aileye halı, kilim ve yakacak desteği yapıldı. Sanayi Mahalle muhtarı ise, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü’nce aileye gerekli desteğin verilmesi için girişimde bulundu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı