Advert

Ergani Belediyesinden bir park projesi daha

Ergani Belediyesinden  bir park projesi daha
Bu içerik 2929 kez okundu.

Eshat Taştekin 
Ergani Belediyesi  Kemaliye Mahallesine Bir Park projesi için düğmeye bastı.
Ergani Belediyesi kentteki yeşil alanları artırmak amacıyla park yapım ve yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda Kemaliye Mahallesine 2 bin 500 metrekare yeni parkın yapımı için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Daha yeşil bir kent yaratmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Ergani Belediyesi, rutin ot biçme, ağaç budama, yeşil alan temizliği gibi işlere devam ederken bir yandan da kente yeni park alanları kazandırmak için çalışıyor. Yapım çalışması tamamlanan parklar modern görünümleri ve özgün peyzaj tasarımlarıyla vatandaşlar ile kenti ziyaret eden misafirlerin beğenisini topluyor. 
Son 2,5 yıl içerisinde birçok  parkın yapımını tamamlayan Ergani Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, son olarak Kemaliye Mahallesi’ne 2 bin 500 metrekare alana bir Parkı’nda yapımı için çalışmalarını yürütüyor. 
Çocukların ve ailelerin keyifli hallerine şahit oldukça yatırımları daha da güçlendirmeye devam edeceklerini ve çocuk oyun alanlarının çalışmaları kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını öğrenildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı