Advert

Ergani Tapu Müdürlüğü Yeni Konsepti İle Hizmet Vermeye Başladı

Ergani Tapu Müdürlüğü Yeni Konsepti İle Hizmet Vermeye Başladı
Bu içerik 1584 kez okundu.

Ergani İlçe Tapu Müdürlüğü Yeni Konsepti İle Hizmet Vermeye Başladı
Tapu Müdürlüklerinin iş yoğunluğunu azaltmak, konfor ve vatandaş memnuniyetini artırmak amacıyla Ergani Tapu Müdürlüğü, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünün konseptine uygun halde düzenlenerek hizmet vermeye başladı.
Ergani ilçe tapu müdürü Abdülkadir  Arı, Diyarbakır’ın ilinin güzide ilçesi oşan ve tarihte birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, 136 bin nüfuslu Ergani ilçesinde vatadaşlara satış, intikal ifraz, tevhit, ipotek, toplulaştırma vb. birçok taşınmaz işlemleri konusunda hizmette bulunuyoruz. 2022 yılısonunda 17 bin 417 yevmiye işlem hacmi ile hizmette bulunurken; 2023 yılının sonuna doğru yaklaşırken işlem hacmi artarak 21 bin yevmiye ulaşmıştır dedi. 
Ergani Tapu Müdürlüğü vatandaş memnuniyeti, güven duygusunu ilke edinmiş; güşer yüzlü, hoşgörülü perdonelleri ile vatandaşlara hizmet sunduğunu belirten Arı; “ Ergani Tapu Müdürlüğünün fiziki durumunun Türkiyedeki diğer Tapu Müdürlükleri ile aynı konsepte yer alması konusunda Tapu ve Kadastro Müdürü Mehmet Zeki Adlı başta olmak üzere Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Nihat Erdoğan ve ekibinde yer alan Serdar Yiğit, Oktay Gürpınar, Fetullah Ay ve Tapu ve Kadastro VII. (Diyarbakır) Bölge Müdürü Murat Çalık’a teşekkür ederim. Yenilenen yüzü ile konforlu, hizmet kalitesi ve vatandaşlarımızın memnuniyetini arttırma amacıyla hayata geçirilen bu uygulama inanıyoruz ki son derece faydalı olacaktır. İlçemize Hayırlı olsun” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı