Advert

Ayakkabıda kötü kokuyu engelleyen yöntemler

Ayakkabıda kötü kokuyu engelleyen yöntemler
Bu içerik 3323 kez okundu.
Ayakkabı içerisindeki kötü koku sirke ve lavanta yağı ile geçebilir. Peki ayakkabı kokusuna ne iyi gelir? İşte yanıtı...

ÇAY AĞACI YAĞI

Çay ağacı yağı keskin kokusu ve etkili gücü sayesinde kötü kokuların kaybolmasını sağlar. Bu yöntem için ilk olarak bir parça az miktarda çay ağacı yağı döküp ayakkabıları silin. Ardından ayakkabıların içerisine de çay ağacı yağından dökerek sabah olana dek bekletin. Sabah olduğu zaman kötü kokunun yok olduğunu fark edeceksiniz.

LAVANTA YAĞI

Lavanta yağının kendisine has olan kokusu, ayakkabılardaki istenmeyen kokuların engellenmesine yardımcı olacaktır. Bu yöntem için ayakkabıların içerisine az miktarda lavanta yağı dökün böylece lavanta yağının kokusu yayılarak kötü kokuyu ortadan kaldıracaktır.

KAHVE ÇEKİRDEĞİ

Kahvenin etkili kokusu, ayakkabıların içerisindeki kötü kokunun ortadan kaldırılmasında kullanılabilecek yollardan bir diğeridir. Oldukça kolay olan bu yöntem için bir peçetenin içerisine 1 avuç kahve çekirdeği dökün, ardından bunu ayakkabıların içerisine yerleştirin. Bu yöntemi gece uygulayıp sabaha kadar bekletin. Sabah olduğu zaman ayakkabılardaki kötü kokunun kaybolarak yerini kahve kokusuna bırakacaktır.

BEBEK PUDRASI

Bebek pudrasının kokusu, ayakkabılardaki rahatsız edici kokuyu yok edebilmek için etkili yollardan bir başkasıdır. Bu yöntem için ayakkabıların içerisine bebek pudrası dökün ve sabah olana dek bekletin. Sabah olduğu zaman ayakkabıları ters çevirin ve bebek pudrasının dökülmesini sağlayın. Böylece ayakkabıdaki istenmeyen kokuyu ortadan kaldırabilirsiniz.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı