Advert

Ensarioğlu’ndan istifa sinyali

Ensarioğlu’ndan istifa sinyali
Bu içerik 2001 kez okundu.

Partisinin mevcut durumundan rahatsız olduğunu belirten Ensarioğlu, istifa sinyali verdi.

İYİ Parti’de üst düzey yönetici ve vekillerin istifasının ardından bir açıklamada İstanbul milletvekili Salim Ensarioğlu'ndan geldi.
X (twitter) hesabından açıklama yapan Ensarioğlu, İYİ Parti’deki mevcut gidişattan rahatsız olduğunu dile getirerek, şu ifadeleri kullandı: “Bugün saygın bir gazetecinin bana, ‘İYİ Parti’nin gidişatından rahatsızlık duyanlardan biri de sizsiniz, siz de istifa edecek misiniz?’ sorusu üzerine, ‘Evet partimin şu anda bulunduğu durumdan rahatsızım ve rahatsızlığımı da dile getiriyorum. Benim İYİ Parti’de bulunma amacım partimizin merkez sağa yönelik politikalar oluşturması içindi ama bu süreçte bunun dışına çıkıldığını düşünüyorum’ dedim. Konuşmamız bu minvalde gerçekleşmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarım.”
ÜST ÜSTE İSTİFALAR
Dün İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker ve İYİ Parti Sağlık Politikaları Başkan Yardımcısı Aylin Anıl Arslan, partisinden istifa ettiğini açıklarken, geçtiğimiz günlerde Durmuş Yılmaz ve Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Bahadır Erdem de partiden istifa etmişti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak