Advert

Atabeyç™den Okul Denetimi

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey, bir öğrenci velisinin şikA¢yeti üzerine merkeze bağlı Kenan Evren ilköğretim Okulunda incelemelerde bulundu.

Atabeyç™den Okul Denetimi
Bu içerik 3649 kez okundu.

 

Öğrencilerin temizlik alışkanlığı edinmeleri ve okulların genel hijyen kurallarına uygunluğu konusunda asla taviz verilmeyeceğini belirten Ahmet Atabey, idarecileri uyararak bu gibi konuların üzerinde hassasiyetle durulması gerektiğini söyledi.

            Kenan Evren ilköğretim Okulunda yaptığı incelemeler sırasında okul binasının genel anlamda geçmişten gelen fiziki yetersizliğin giderilmesi için gerekli çalışmaları yürüteceklerini belirten Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey, “Bunun dışında, ilk etapta okulumuzun boyanması için gerekli malzemeyi tedarik edeceğiz. Okulumuzun temizliği ve ısınma konularının sağlanması için iŞKUR bünyesinde istihdam edilen 6 personeli bu okulumuzda görevlendirdik. Arkadaşlarımızın gerek temizlik, gerekse kalorifer konusunda görevlerini yerine getirdiklerini gördük. Okullarımızda daha temiz ve sağlıklı bir ortam sağlamaya çalışıyoruz. Bu anlamda velilerimizin taleplerini önemsiyoruz. Temizlik anlayışı ve hijyen konusunda velilerimizden de destek bekliyoruz ki; eğitim, okuldan önce ailede başlar” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak