Advert

Diyarbakır Basınından Haber Başlıkları

Diyarbakır'da yayımlanan gazete ve internet medyasından bazı haber başlıklarıÂ…

Diyarbakır Basınından Haber Başlıkları
Bu içerik 5441 kez okundu.

DiYARBAKIR - Diyarbakır ve çevre ilçelerde dün yaşanan gelişmeler, bugün yerel gazetelere ve internet medyasına şöyle yansıdı.

A–zgür Haber: Karanlığa MahkA»m Olduk
Diyarbakır 3 gündür karanlıkta. Onarım, bakım, değişim, dönüşüm adı altında yapılan açıklamalarla duyurulan elektrik kesintileri vatandaşı ve esnafı canından bezdirdi. Aralıklı kesintilerin yanı sıra, 3-4 saat süren kesintilerden dolayı iş yapamaz hale gelen esnaf, DEDAŞ ve TEiAŞ'ı daha sorumlu davranmaya davet etti.

Haber Diyarbakır: ilk Roboski 18 Yıl A–nce Olmuş
Roboski katliamı ilk değil:18 yıl önce Şırnak merkeze bağlı Koçağılı ve Kuşkonar köylerinde 38 kişi ölmüş, 13 kişi de yaralanmış.

Diyarbakır Söz: Bu Hastalık A–ldürüyor!
A–nlenebilmesine rağmen en sık rastlanan ölümcül hastalıklardan birinin pıhtı atması olarak bilinen VTE olduğu belirlendi. Hastanede yatan hastalarda önlenebilir en sık ölüm nedeni venöz tromboemboli (VTE) 'dir.

Diyarın Sesi: 'Diyarbakır Surları' A‡ankaya Köşkü'nde Ele Alındı
Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa isen, Diyarbakır Surları'nın restorasyonu ile Dünya Miras Listesi'ne alınması konularının gündemde olduğunu, ancak öncelikle tehlike altında olan burçların restore edilmesi gerektiğini, bu yapılmadan Dünya Miras Listesi için başvuruda bulunulamayacağını açıkladı.

Güneydoğu Güncel: Kemik Kazıları Sürüyor
Diyarbakır'da bir dönem jandarmanın istihbarat ve terörle mücadele merkezi binası ile Diyarbakır Cezaevi ile Adliye Sarayı'nın bulunduğu Saraykapı Mevkii'nde restorasyon çalışmaları sırasında 9 kafatası ve kemiklerin bulunmasından sonra kazılar devam etti.

Gazete Diyarbakır: Diyarbakır'da 10 kişi Tutuklandı
Diyarbakır'da KCK operasyonunda gözaltına alınan 22 kişiden 10'u tutuklandı. Belediyesi'ndeki aramalarda sona erdi. Bilişim Şube Polisleri bilgisayar ortamındaki dokümanlar ile 2 adet Hard Diske el koydu.

Haber Panorama: YGS Başvuru Süresi Ayın 15'ine Kadar Uzatıldı
A–SYM sınav ücretini yatırdığı halde başvurusunu tamamlamayan 79.838 aday için kayıt süresinin 15 Ocak'a uzatıldığını duyurdu. (M. Salih Keskin - iLKHA)

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı