Advert

BAYRAM HAREKETLiLiĞi

Erganiç™de bayram hareketliliği başladı. Geleneksel bayram ziyaretlerinin vazgeçilmezi olan çikolata, şeker ve lokum, raflarda yerini alırken, her keseye uygun seçenekler bulunabiliyor.

BAYRAM HAREKETLiLiĞi
Bu içerik 1027 kez okundu.
Yaklaşan Ramazan bayramı ile birlikte piyasa hareketlendi. 9 Günlük Ramazan bayramı öncesindeki alışveriş döneminin piyasalara hareketlilik getireceğini belirten esnaflar  : “Birçok sektöre bayram, rahatlama ve hareketlilik getirecek. Esnafın gözü de bayram alışverişinde. En çok parayı şeker ve kıyafete harcıyoruz. Esnafın bayrama özel düzenlediği kampanya ve indirimler de ilgi görüyor” dedi.
HER KESEYE UYGUN SEÇENEKLER
Ramazan bayramına 4 gün kala ilçe merkezinde hareketlilik de dikkat çekiyor. Çikolata ve lokumlar raflarda yerini alırken, her keseye uygun seçenekler de bulunabiliyor. Badem şekerinden akideye, çikolatadan meyveli drajelere, lokumlardan çikolataya kadar çeşitli lezzetler vitrinlere çıktı. AVM’ler ve çarşıdaki mağazalar, çocuklarına ve kendilerine bayramlık almak isteyenlerle dolup taşıyor.
ESNAFIN GÖZE ALIŞVERiŞTE
Erganililer, bayram alışverişi yapmak için iftar sonrası eski çarşı merkezine akın ederken esnaflar, yaşanan yoğunluktan memnun. Bazı esnaflar, bayrama 4 gün kalırken hareketliliğin yeni başladığını ifade ederek, “Eski alışveriş ortamını arıyoruz” dediler. Ramazan bayramı arifesinde gıda ve giyim sektöründe hareketlilik yaşarken, en çok şekerleme, fıstık ve baklava ürünleri ilgi görüyor. iftardan önce ve sonra AVM’lere akın eden vatandaşlar, bayram alışverişini yaparak hazırlıklarını sürdürüyor. 
 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak