Advert

Diyarbakır’da vekile vekil atandı!

Diyarbakır’da vekile vekil atandı!
Bu içerik 6138 kez okundu.

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni 2 aydır vekaleten yöneten başhekim İhsan Esmer işi nedeniyle il dışına çıkınca, yerine vekil atandı. İl Sağlık Müdürlüğü, vekil başhekime, 4 günlük yeni bir vekil atadı.

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Diyarbakır, Mardin, Urfa, Batman gibi illerin yanı sıra, uzak illerden de hasta sirkülasyonunun olduğu bir hastane. Günde 10 bin hastanın tedavi hizmeti aldığı hastane, 2 aydır başhekimsiz yönetiliyor.

İhsan Esmer atandı

Hastanenin başhekimi Muhammet Asena’nın sözleşmesi 21 Ekim’de doldu. Sağlık Bakanlığı, Asena’nın sözleşmesini yenilemedi. Bir süre başhekimsiz kalan hastaneye, Personel Daire Başkanı Dr. İhsan Esmer vekaleten atandı. Esmer, yaklaşık 2 aydır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni vekaleten yönetiyor.

İkinci kez vekaleten atama

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne vekaleten başhekimlik yapan İhsan Esmer’in yerine, Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü yine vekaleten başhekim atadı. İl Sağlık Müdürlüğü’nden gönderilen yazıda İhsan Esmer’in yerine 13-19 Aralık tarihleri arasında, Dr. Serkan Dedeoğlu’nun görevlendirildiği belirtildi. KBB Uzmanı olan Dedeoğlu’nun Sağlık Hizmetleri Başkanlığı’nda Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığı öğrenildi.

AK Parti İl Başkanı açıklamıştı

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, dün Amida Haber’e yaptığı açıklamada, bir hafta içinde hastaneye başhekim atanacağını açıklamıştı. (Amida Haber-özel)

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Ergani'de şimşek deprem etkisi yarattı!
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var
Otomobil ile minibüs çarpıştı; ölü ve yaralılar var