Advert

Yüzme havuzu ile çocuklar serinleyerek yüzme öğreniyor

Yüzme havuzu ile çocuklar serinleyerek yüzme öğreniyor
Bu içerik 10136 kez okundu.

Ergani’de Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesi kapsamında,açılan portatif yüzme havuzu ile çocuklar Antrnörler eşliğinde yüzme öğrenmeye devam ediyor. 
Yüzme antrenörleri eşliğinde serinliğe kulaç atan öğrenciler, sıcak havada serinlemenin mutluluğunu yaşadı.

İlçedeki çocukların güvenli bir şekilde serinlemelerini, rahat bir şekilde spor yapmalarını sağlamak ve sosyal hayata katılımlarını arttırmak amacıyla kurulan portatif yüzme havuzu çocukları sevindirdiği gibi ailelerin de yüzlerini güldürdü. Alanında uzman eğitmenler eşliğinde havuza giren çocuklar, spor yapabilmenin mutluluğunu yaşıyor. Hizmete giren yüzme havuzundan 7- 14 yaş aralığındaki çocuklar yararlanıyor.

Ergani Kaymakamı Ahmet Karaaslan, "İnşallah çocuklarımız burada yüzme branşında kendilerini geliştirerek Olimpiyatlarda ülkemiz, milletimizi temsil edip güzel başarılara imza atarlar. Tüm çocuklarımızı burada güzel vakit geçirmelerini diliyorum. Birbirinize saygı ve sevgi çerçevesinde oyunlar oynayarak, eğlenerek, hoclarınızı dinleyerek zamanınızı değerlendirin, yüzmeyi öğrenin. Yüzme havuzumuz tüm çocuklara hayırlı olsun" dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Asur dönemlerine ait sikke ele geçirildi
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
Silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı