Advert

Yeni Devlet Hastanesi Hizmet Vermeye Başladı

Sağlık Bakanlığı yatırım programı çerçevesinde toplu konut idaresi tarafından ihale edilerek yapımı tamamlanan 150 yataklı yeni devlet hastanesi, Kıralan mevkiindeki hizmet binasında hafta sonundan itibaren hizmet vermeye başladı.

Yeni Devlet Hastanesi Hizmet Vermeye Başladı
Bu içerik 3310 kez okundu.

 

Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Mikail Yetmiş, yeni hizmet binasında incelemelerde bulunarak hastanenin tam kapasiteyle vatandaşların hizmetinde olduğunu söyledi.

            Son sistem cihazlarla hizmet verecek olan yeni devlet hastanesi, modern görünümüyle Ergani halkının hizmetine açıldı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Mikail Yetmiş, geçtiğimiz hafta itibariyle Kıralan mevkiindeki yeni binamıza taşınarak hizmet vermeye başladık. Taşınma işleminin ardından tam kapasite ile hizmet verebilmek için çalışmalarımız sürüyor. Önceki hastane binamız fiziki olarak yetersiz ve yatak sayısı bakımından da ihtiyaca karşılık veremiyordu. Yeni binamız ise poliklinik, acil servis, diyaliz servisi, laboratuar, ameliyathane ve yoğun bakımları ile birlikte sosyal donatıları bünyesinde barındıran modern hastaneciliğin bütün özelliklerini taşımakta. Ancak yardımcı sağlık personeli ve bir adet fizik tedavi hekimi eksiğimiz bulunuyor. Bu konuda gerekli yazışmaları yaparak talepte bulunduk. Personel sıkıntımız giderildiği takdirde halkımıza daha iyi ve kaliteli sağlık hizmeti sunacağız” diye konuştu. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
Aziz Yıldırım Amedspor’a destek verecek mi?
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı