Advert

AMEDSPOR PLAY – OFF ATEŞİNİ ATATÜRK STADIN’DA YAKACAK

TFF 2. Lig ekiplerinden Amedspor Cumartesi günü sahasında oynayacağı Lider Pendikspor Maçının Hazırlıklarını Bugün Atatürk Stadyumunda Teknik Direktör Ahmet Yıldırım yönetiminde düz koşu yapan Futbolcular Antrenmanda 5 e 2 pas çalışması ve top kap

AMEDSPOR PLAY – OFF ATEŞİNİ ATATÜRK STADIN’DA YAKACAK
Bu içerik 6413 kez okundu.

TFF 2. Lig ekiplerinden Amedspor Cumartesi günü sahasında oynayacağı Lider Pendikspor Maçının Hazırlıklarını  Bugün  Atatürk Stadyumunda  Teknik Direktör Ahmet Yıldırım yönetiminde   düz koşu yapan Futbolcular  Antrenmanda   5 e 2 pas çalışması ve top kapma çalışmasından sonra  iki grup halinde Maçın Provasını  Çift kale maç yaparak. Antrenmanı  sonlandırdılar.

Bayramlaşma Kulüp Binasında Gerçekleştirildi

Amedspor Yönetimi dün Kulüp Binasına gelerek.  Tatlı  İkram Ettiler. Sıcak ve Samimi Ortamda gerçekleşen görüşmede, Teknik  Direktör  Ahmet Yıldırım’la bir Toplantı yaparak.  Takım Hakkında bilgi aldılar.

Pendikspor  Maçını  Kazanmak istiyoruz

Amedspor'un Kulüp Başkanı  Selahattin Yıldırım, kendi sahalarında oynayacakları Pendikspor maçında 3 puanı hedeflediklerini söyledi. Yıldırım, "Çocuklarla yaptığımız toplantılarda hep aynı şeyi söylüyoruz, bizim 1 puanla işimiz yok. Ligin son Karşılaşmasında Taraftarlarımızın Önünde ligi  galibiyetle  kapatmalarını  söyledik" dedi.

Gönlümüzde 3 puan Geçiyor

Başkan Selahattin  Yıldırım,  Pendikspor maçın Hazırlıklarını Sürdürüyoruz. Teknik Heyet ve  Futbolcularımıza  güvendiklerini  belirten .  Yıldırım, "Gönlümüzden 3 puan geçiyor. İnşallah alırız.  Futbolcularımız oldukça inançlı. Hocamız kazanmak için takımı  en iyi şekilde hazırlıyor. bizim amacımız sahada iyi mücadele etmek ." değerlendirmesinde bulundu.

Çok heyecanlı ve güzel bir maç olacağını tahmin ediyorum

Teknik direktör  Ahmet Yıldırım ise, Bu hafta  ligin güçlü takımlarından Pendikspor’ u ağırlayacaklarını da kaydeden Yıldırım, "Bu maçta tüm Amedspor camiasının tek yürek olup statta yerlerini alarak takımımızı desteklemelerini bekliyoruz. Zor bir maç bizi bekliyor. Kazanıp hedefimizi  istediğimiz sonuçla  kapatmak istiyoruz. Çok heyecanlı ve güzel bir maç olacağını tahmin ediyorum" diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı
Seçim bitti kavgası bitmedi: Diyarbakır’daki kavgada 4 kişi yaralandı