Advert

Vali Karaloğlu’ndan hafta sonu mesaisi

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, hafta sonu mesaisinde daha yeşil ve düzenli bir kent için devam eden çalışmaları inceledi.

Vali Karaloğlu’ndan hafta sonu mesaisi
Bu içerik 1302 kez okundu.

Vali Karaloğlu, mesaisine Devegeçidi Piknik Alanında devam eden çalışmaları inceleyerek başladı. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığınca altyapı çalışmalarının sürdüğü alanda, çocuk oyun alanları, seyir terasları, yürüyüş yolları, kamp alanları bulunacak. Vali Karaloğlu, devam eden yeşil alan projeleriyle doğa ile iç içe bir Diyarbakır olacağını söyledi.

Vali Karaloğlu daha sonra Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından Devegeçidi Barajı’nın tarım arazilerine aktarılacağı sulama alanını denetledi.  Karaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kuraklığın etkisini azaltmak için kanallar yardımıyla tarım alanlarına iletilen su çiftçimizin yüzünü güldürüyor. Rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın. Bu seneki hasadınız şimdiden bereketli ve hayırlı olsun. “ ifadelerini kullandı.

Vali Karaloğlu ardından Diyarbakır’ı Ortadoğu ve Orta Asya pazarına açacak olan “Diyarbakır Lojistik Merkezi”nde süren çalışmaları inceledi. Türkiye’nin en büyük lojistik merkezi olacak projeyle kentin istihdam, sanayi ve istihdamına önemli destek sunacak.

Vali Karaloğlu, Yenişehir ilçesine bağlı Hantepe mahallesinde bulunan tarihi Karaköprü’de incelemede bulundu. Vali Karaloğlu, Yenişehir Belediyesince yapılacak projeyle Roma yolu ve vadi etrafındaki çevre düzenlemesi ile tarihi gün yüzüne çıkarmak için çalışmalara başlanılacağı kaydetti.

Vali Karaloğlu Kayapınar ilçesinde bulunan Tekel caddesi, mastfroş caddesi kesişimi Selahaddin Eyyübi caddesine kadar olan alanın asfalt yapım çalışmaları incelendi. Çalışmaların sürdüğü yerde vatandaşlarla bir araya gelen Karaloğlu, esnafa hayırlı işler diledi.

Vali Münir Karaloğlu Münir Diyarbakır Haftasonu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Sigara içmek için çıktığı pencereden düşüp öldü
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı
Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara'ya uğurlandı