Advert

Kızılay Derneğinden yardım Eli

Yaklaşık 4 ay önce yeniden yapılanarak yardım faaliyetlerine başlayan Türkiye Kızılay Derneği Ergani Şubesi, ilçedeki yoksullara umut oldu.

Kızılay Derneğinden yardım Eli
Bu içerik 3281 kez okundu.

 

Kızılay Derneği Başkanı Hediye Türk, bir yandan ilçede yardıma muhtaç vatandaşlara gıda yardımı ulaştırırken, öte yandan da hayata geçirdikleri “Afiyet Olsun” projesi çerçevesinde aile ziyaretleri gerçekleştirerek çocukları sevindirdiklerini belirterek hayırseverlerden destek beklediklerini ifade etti.

            Daha önce birkaç bayan arkadaşıyla birlikte aralarında topladıkları yardımları yoksullara ulaştıran, sonrasında ise ilçedeki Kızılay Derneğinin başına geçen Hediye Türk, kısa zamanda çok yol kat ettiklerini belirtti. ilçedeki kız çocuklarının eğitime kazandırılmasında önemli çalışmalar yürüten Türk, hazırlanan yardım projelerinin devam edebilmesi, yoksul vatandaşların sevinebilmesi için hayırsever vatandaşlardan yardım beklediklerini söyledi. Türk şöyle konuştu: “Aktif faaliyete başladığımız 4 aydan bu yana yaklaşık 100 yoksul aileye gıda ve giyecek yardımı, ayrıca ramazan ayında ise 40 öksüz ve yetim çocuğa da hayırseverlerin destekleriyle giyim yardımı gerçekleştirdik. Amacımız daha fazla kişiye ulaşmak, onların ihtiyaçlarına bir nebze de olsa katkı sağlamaktır. Yaptığımız bu çalışmalarda başta ilçemizdeki kurumlarımız olmak üzere, hayırsever vatandaşlarımızdan ve esnaflarımızdan destek bekliyoruz. Muhtaç insanlara elimizi uzatmak hepimizin vazifesi olmalıdır” diye konuştu.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak