Advert

BEYOĞLU’NDAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı. Recep ayının 27'inci gecesine denk gelen Miraç Kandil'inin insanlık için kurtuluş anlamına geldiğini belirten Beyoğlu ,insanlığın kurtuluşu ve selameti içi

BEYOĞLU’NDAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
Bu içerik 1018 kez okundu.

 

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Miraç Kandili nedeniyle  bir mesaj yayımladı. Recep ayının 27'inci gecesine denk gelen  Miraç Kandil'inin insanlık için kurtuluş anlamına geldiğini belirten Beyoğlu ,insanlığın kurtuluşu  ve selameti için dua ederek değerlendirmek gerektiğinin altını çizdi.

 

 Beyoğlu, "Gerek İslam aleminin gerek insanlığın rahmet ve huzura çok ihtiyaç duyduğu bir dönemden geçiyoruz. Âlemlere rahmet olarak gönderilen merhamet ve rahmet Peygamberi, Efendiler Efendisi Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)’in Miraca yükseldiği kutsi geceyi idrak edeceğiz. Bu müstesna geceyi ibadet yaparak ve insanlığın kurtuluşu ve selameti için dua ederek değerlendirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Miraç Kandil'inin bütün insanlığa rahmet ve huzur getirmesini diler, aziz milletimizin ve bütün İslam âleminin Miraç Kandil'ini kutlarım" ifadelerini kullandı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
 Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Kaybolan genç çobanın cenazesine ulaşıldı
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak
Ehliyette yeni dönem: Testi geçemeyen trafiğe çıkamayacak