Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Merkeze Alındı

Ergani Devlet hastanesinde geçici görevle görev yapan Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Dr. Ulaş Aktaş Merkeze alındı.

Beyin ve Sinir  Cerrahi Uzmanı Merkeze Alındı
Bu içerik 6385 kez okundu.

 

Kamu hastaneler birliklerin kurulması ile eksik doktorların tamamlanması ve bulunmayan dal doktorların ilçemize atanması beklenirken, tek bir beyin ve sinir cerrahi uzmanının merkeze alınması hastaların tepkise neden oldu.

Hastalardan edindiğimiz bilgilere göre ameliyat için aldıkları randevuları iptal edilirken, Ergani Devlet hastanesinin hasta potansiyeli bilinmemektedir.

Daha önce görev yapan beyin ve sinir cerrahi uzmanının tayini çıkması nedeniyle sağlık müdürlüğü tarafından Diyarbakır eğitim araştırma hastanesin de çalışan, beyin ve sinir cerrahi uzmanı jet hızıyla ilçemizde geçici görevle görevlendirilmesine rağmen, kamu hastane birliklerin kurulmasıyla adeta sular tersine aktı. Bu kez jet hızıyla tek beyin ve sinir cerrahi uzmanı Ulaş Aktaş merkeze çekildi. Başka doktorlarında merkeze çekilmesi ile ilgili kuşkular yaratmaya başladı. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Ergani'de kiralık türbe alanı: WC, otopark, çay bahçesi ve büfe var!
Ergani'de kiralık türbe alanı: WC, otopark, çay bahçesi ve büfe var!
Çalışanlara Yönelik İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi
Çalışanlara Yönelik İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi