Advert

A–ZBAY, çœKENETLENME ZAMANIç

Bölgesel amatör ligi.2 gurupta mücadele eden Ergani spor kulübü as başkanı Beran A–ZBAY çœgeride kalan 5 zorlu müsabaka sonucunda gurupta 5 te 5 yaparak 15 puan ile namağlup olarak lideriz. Yönetimimiz ile, taraftarımız ile, kısaca camia olarak sıkı kene

A–ZBAY, çœKENETLENME ZAMANIç
Bu içerik 3396 kez okundu.

 

Özbay, başarmak için hiçbir neden yoktur, deneyimli teknik heyetimiz ve takım olarak geniş bir kadroya sahibiz. Şampiyonluk için iddialı bir kadromuz var. Taraftarlarımızın yoğun bir ilgisinden stadyumdaki tribünlerde yer kalmadığı gibi saha dışında bir o kadar seyircinin varlığı takımı ve yönetimi daha da mutlu ediyor. Bu demektir ki inanmışız. Allah’ın izniyle bu uzun maratonda anlımızın akıyla takımı şampiyon ederek Ergani halkını sevindireceğiz dedi.

 Özbay, “geçmişte bu kulüpte hizmeti olan deneyimli yöneticilerimiz başta olmak üzere görev alan hocalar, sporcular emeği geçen Sivil Toplum Kuruluşlarının, tüm daire amirlerinin ve en önemlisi taraftarlarımızın geçmişte bu kulübe nasıl başarılar kazandırmışlarsa şimdi de aynı desteği aynı sevgiyi bizler onlardan bekliyoruz, kapımız onlara sonuna kadar açıktır. Kimler Ergani spora faydalı olacağına inanıyorsa kulübümüzde her türlü görevi vermeye hazırız. Gün kenetlenme günüdür, gün şampiyon olma günüdür, gün kardeşlik olma günüdür. Ergani spor kulübü bütün Erganililerindir, dolayısı ile bütün halkın maddi ve manevi olarak Ergani spora desteklerini bekliyoruz. Bu hafta zorlu bir deplasmana gidiyoruz Tatvan spor ile deplasmanda oynayacağımız maçtan puanlar ile dönmeyi hedefliyoruz. Rakibimizin 6 puanı var çıkış yakalamak istiyor, bizde seri yakalamışız bu seriyi devam etmek istiyoruz. Maçımız çok zor rakibimiz güçlü inşallah galip gelip emin adımlar ile yolumuza devam ederiz”   diye konuştu. 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Diyarbakır Büyükşehir’den ilk tasarruf icraatı!
Diyarbakır Büyükşehir’den ilk tasarruf icraatı!
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı
Diyarbakır'da patlama: 2 kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı